14

искам да поптам

преди 7 години

До срам ме е от Русияследствие на българо-американската дружба:..........................................????????

13

123

преди 7 години

До срам ме е от РусияЯвно не си информиран и пишеш глупости....

12

позор

преди 7 години

Кой унищожи селското стопанство в България?така наречените демократи хуни,след 1990г. всичко започна от там за да стигнем сегашното унизително положение.

11

Анонимен

преди 7 години

Хора от малцинствата на по 16-17 години правят по 60-70 лева на ден. Работят по 20-25 дни в месеца. Хора с "дипломи" бачкат за по 500 лева на месец. Понякога се чудя за какъв ... са ви тези дипломи по социални дейности, икономика, юристика и т.н.

10

срам ме е от Русия

преди 7 години

следствие на българо-съветската дружба: обезличаване на нацията, създаване на елитарна червена класа ... принизяване на човешките нужди, то тези на *** ....

9

ивчо

преди 7 години

абе то няма какво да се бере, берачи нямало. Куневица питайте, мис йес. Гробокопачката на България.Реформаторката....

8

Анонимен

преди 7 години

Защото земите на Хората се Изкупиха и се отдадоха под наем на Големи Копераций точно заради Европейските Субсидий който от своя страна предпочитат да пройзвеждат Овес и Пшеница понеже разходите за тези Земеделски Култури са по Ниски а Печалбите по високи точно защото не се нуждаят от толкова Работна ръка като Доматите.Черешите.Прасковите Картофите.Ягодите и други

7

Анонимен

преди 7 години

Стандарта е нисък, съответно и заплатите. За това берачите работят навън. Дойчето задава малко риторичен въпрос...

6

Анонимен

преди 7 години

Искам да си купувам български зеленчуци, дори и да са по-скъпи. Как държавата да ми гарантира това, че когато закупя домати примерно, те НАИСТИНА са български. Как го прави това - никак. Търговците нито дават касови бележки, нито разполагат с декларации за произход, а като ги питам откъде точно са тези домати, точно от кой са ги купили и веднага започват да се мръщят.С Рибата е по същия начин.

5

Анонимен

преди 7 години

Мекотело си ти!на теб кой ти сади домати те бе?мързи ви да гледате,после "ми нямаме",ми няма и да имате,мързелив ви е жинса!

4

Анонимен

преди 7 години

Защото вносната пластмаса е по-ефтина от българската.

3

Анонимен

преди 7 години

Всичко е дело на партия Герб, проевропейска и антибългарска !!

2

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1Когато самите ние сме мекотели, няма откъде да дойдат да ни управляват твърдотели.

1

x

преди 7 години

Нямали берачи,назначете си от Великобритания те ще се зарадват на гоУемите ви заплати без осигуровки разбира се,че в БГ те не се плащат!!!!