11

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 17 ми бягай в Турция бе шалвар смо..а..н

10

Анонимен

преди 8 години

Няма да има проблеми с Босфора,защото Ердоган ще бъде свален много скоро...Запомнете ми думите--тоя джихадист вече е аут..

9

Анонимен

преди 8 години

До за 8Турция вече е в ЕС. Българите ви мотаха години наред, и дори сега има ограничения в много страни за българи, а след негативните капмании никой не наема на работа българи. Турция има вече (от юни 2016) безвизов режим, на запад има голяма турска общост, един турчин може да пътува свободно и да си намери много по лесно работа от българин. А Турция няма да бъде унижавана от Брюксел да изпълнява смешните директиви на чиновниците от еврокомисията.

8

Анонимен

преди 8 години

За другото не знам, но че ще изпукат от глад руснаците съм сигурен !

7

РЕАЛНО

преди 8 години

Босфора не е проблем за Русия-----Ако турция поиска да го затворят--най-малкото е,руснаците да разширят Босфора с още 3-4 километра....Та да е по-удобен....

6

детелина

преди 8 години

Жалко,че стана така.Путин реагира много остро и прибърза.Трябваше да е по хладнокръвен.Достатъчно беше да изпрати една остра нота.Не може да не знае,че на война има жертви.А това ще лошо за обикновените хора,и турци,и руснаци.

5

манго

преди 8 години

за това преди да лапнеш трябва да го мериш дали ша го изкараш...

4

Анонимен

преди 8 години

Турция е член на НАТО и наш съюзник. Мястото на Турция е в ЕС, и България ще подкрепи съседката си! А червените каскети да си хващата влака за масква ако не им харесва!

3

Анонимен

преди 8 години

До факттуй да не ти е на *** кухнятя

2

иванушка

преди 8 години

Сами се изолират и вече обикновените Руснаци (към които нямам никакви лоши чувства) загряват, че няма как да са добре така. Който е пътувал знае, Руснаци има навсякъде. Сега ги спъват да пътуват, да пазаруват Европейски и Турски стоки, и какво ли още не. Ако Турция им отреже Босфора и Дарданелите, направо не ги виждам. Да сядат и да се разбрерат. Случаят със самолета е кофти, но на Държавно ниво трябва да са малко по-сговорчиви!

1

факт

преди 8 години

Ами руските кораби ще минават в конвой с военни кораби ,защото може Босфора да стане руски !!