12

ХХХ

преди 8 години

Само така аз предлагам ако не си вземе колата до месец или я хвърлят на скрап или я продават на търг и незнам какво значение има дали си с Мерцедес или някой Опел.На мен в Англия ми взеха колата само зЩото не съм с правилната застраховка и глобата ми беше 500 паунда а ако убиеш някой на пътя наказанието е от 15 години до ънлимитед.На Българския дивак му трябва желязна ръка

11

Mr.STARBUCKS

преди 8 години

До АнтонАнтоне, хазната дали е празна не е толкова важно.Ама гробищата се напълниха от калпазани шофьори.

10

аре стоп

преди 8 години

Стига сте измисляли щуротии - катастрофите стават заради лошите пътища и абсолютната умствена деградиралост на българина. В Германи милиони автомобили всеки ден се движат с над 160 км/ч но жертвите на хиляда души са много по-малко от тук, но българина все заобикаля темата колко сме неграмотни, неуки, недисциплинирани и как се взимат книжки от лица които се подписват с палец. В допълнение, аз си карам в ограниченията, които са в стил 1970-та.

9

Денислав

преди 8 години

Много хубаво, но как ще вземат лизингова кола. Повечето от тези, който карат хубави коли не са ги платили в брой, а са на лизинг (тоест не са техни, а на лизинговата компания).

8

Кратун

преди 8 години

...аз като ви казвам, че някой ден ще ни награждават с правото да изкараме шофьорски курсове....

7

Анонимен

преди 8 години

до 5На магистралите какво било? Нямало радари? Ти от кое село пишеш бе?

6

Шивачът от Панама

преди 8 години

Искай повече, за да получиш поне малко от него. Повече от убеден съм, че има резон във високите глоби и рестрикции на пътя, но те трябва да бъдат променени и за общината и агенция пътна инфраструктура. Солени глоби за не обезопасени участъци от платното за движение, особено по време на ремонтни дейности. За контролните органи драконовски мерки срещу корупцията и нарушаване на правилата, които самите те контролират. Иначе се нарушават правата на обикновените граждани. Също и някакви поощрения.

5

:-D

преди 8 години

Пак ще скубем редовните, а джигитите... ако ги хванат. На магистралата радари няма, ама в населени места се слагат камери само на места с незнайно защо поставено ограничение 30 км/ч.

4

бъдещ емигрант

преди 8 години

Като гледате Холандия трябва да кажете, че и единствените автомобили които могат да се движат с над допустимата скорост са линейките, пожарните и полицейските коли когато имат регистрирано повикване. А всички с т.нар. "специален режим" премиери, президенти, министри, лютвита, цецки трябва да спазват ограниченията. Що го няма товй в предложенията ви г...лизци?

3

1

преди 8 години

До 1Ми не. Тъпанарините са много!

2

Анонимен

преди 8 години

Муахахаххааа...само ми е интересно как най-новите поршета аудита и мерцедеси ще ги конфискувсат, които летят редовно по Тракия с 200 и нагоре при ограничение 130.

1

Антон

преди 8 години

Толко ли е празна хазната?