14

Анонимен

преди 10 години

Po dobre Plevneliev ot kolkoto Boiko da e na vlast ! Tq Tikvata shteshe da ima pak da topi kolko sa nekompetetni segashnite upravcnici , e i haide pak na dole !

13

boyko_stoew

преди 10 години

Износът ни за държави като Китай е от първостепенно и стратегическо значение за икономиката ни.За това говоря и пиша от много години!И не само износа....Имаме добри геополитически дадености,от които бихме могли да се възползваме за привличане на Китайски инвестиции,които да създават работни места .ТРЯБВА да се ходи до Китай,до Индия,до Русия....Това са ОГРОМНИ ПАЗАРИ.Трябва най-сетне да се проектират икономическите ни приоритети и механизмите за тяхното прилагане.

12

Анонимен

преди 10 години

Безспорно е , че това е най- безличния президент , който сме имали. Безспорно е , че е издигнат от една организирана престъпна група ГЕРБ.Това, че са престъпна група го знаят много добре и избирателите на ГЕРБ.Но за съжаление това са хора от средния ешелон, които са свикнали и те самите да извършват определени нарушения /да не си плащат сметките, да крадат по малко ток, където може да минат метър и т.н/.Затова те се оприличават с ББ и го подкрепят.Докато не се промени мисленето, няма оправяне.

11

бай пенчо

преди 10 години

Той където ходи сами врати затваря.Каква ще я оплеска пак, ще видим.

10

_anonimen_

преди 10 години

Наистина е жалка картинка президента ни ...а най-лошото е, че само словоблудства без никакъв резултат.

9

социолог

преди 10 години

Друго си е Президент да е Гоце-трипера , ловеца на архари, доносника , необразован и *** гащник. Естествено опорните точки казват да се плюе Плевнелиев, но няма кой да се връзва вече другари. Плевнелиев е образован, умен и богат човек. Като богатството му е с акъл и труд. Това няма как да се харесва на тъпите червени и необразовани ***.

8

Смях

преди 10 години

До Венци 2 защо само плюеш по комунизма. Все някой партиен комсомолец има вина. Не виждате че всяка идея против комунизма носи катастрофа. Плевнелиев не първия посетил Китай. През 1987г Тодор Живков посети Китай и именно модела на реформи там мотивира идеите за реформи на юлския племум от 87г.

7

11

преди 10 години

Тоя нефелник трябва да бъде спрян!Прави гафове,и е неполезен!Сега може да каже ,че е в Тайван,толкова му е мозъка,като на врабченце!По паркинЗите това се получава,ПЪЛНА ОТКАЧАЛКА!

6

ВЕНЦИ - 2

преди 10 години

Единствена "вяра"- в началниците : Боко , Причкапов или масларова - все тая : ): )) Роден и израсъл в друга "идейна" среда-и негоден да я преодолее- там си остава ; Няма развитие като личност- а дали е и "личност" : ) Скучно човече , което НЕ е там , където е ;;; Безличен, страхлив , сив, производител на безлични "мисли" : ) Стар "модел" автомобил Москвич - който НЕ търпи развитие, модернизиране , усъвършенстване : ) Човек- шушумига...: )))))))) За какво ли е там ????

5

ВЕНЦИ

преди 10 години

Р.Плевнелиев ?? : )) ............ Безличен комсомолец с нисък коефициент на Ентелегентност; бедна обща култура ; послушко - мазен слагач; изпълнителен тип- без свои идеи; неспособност за никаква своя идея , мисъл , предложение ; копирач на чужди мисли ; безличен , замазващ с усмивки пълната си духовна пустота; страхлив и хамелеонче-по дефиниция ;напъващ се нещо да покаже , но няма капацитет: ) недоучил комсомолец-драпащ само за кариера ;липса на всякакви нови политически виждания или оригинални идеи- няма такива ;ограничени познания за света - днешния , новия , динамичния нов свят;ограни

4

Смях

преди 10 години

Плевнелиев е ***. Но Китай е най мощната държава в земното кълбо която показа на всички че комунизма може да победи капитализма. През 2022г Китай ще миме американците в хил бройки брутен продукт. А китай ще инвестира милиони в нашата държава

3

Анонимен

преди 10 години

Плевнелиев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев е един напълно ненужен човек.

2

Анонимен

преди 10 години

трябва да причключи по бързо че да не изпусне погребението на шарон много много да не се отплесва с излишни разговори и ходения насам натам

1

Анонимен

преди 10 години

И там ще се хили като ***.