16

BIG AL :)

преди 12 години

...аааааа, как искам да ме шпорят корави докери от Варнаааа... Искам да ми правят тирбушон и после пумпал със свършване в устата миии..ще гълтам всичко, честна гейска дума.

15

1

преди 12 години

Тоя пък само знае да се кръсти и да целува ръка , голям християнин няма що , народа се побърка няма пари за хляб, а той се кръсти......

14

Анонимен

преди 12 години

"първите християнски мисионери в Русия са БЪЛГАРИ"!!!!!!!!!ВО СКОПИЕ-ВО СА ИЗПАДНАЛИ В АМОК!!!!!!!!!!!хахахах сега скопските *** ще мълчат като паризанин на разпит....

13

До 16

преди 12 години

*** ти селянино нали с отворен!

12

BIG AL ::)))))

преди 12 години

И плевня , НЕ го поздравявай от целия български народ..Дошъл е да завладява от името на империята на ЗЛОТО ..)Целият народ - НЕ сме крепостни , комсомолчета на причкапов и сие масларовчета ..Там , САМО по КДС-ДС линия , си се поздрававяйте ...И си подарявайте кучета, между кучетата..:

11

Анонимен

преди 12 години

Мутрите много обичат да се кръстят, да целуват смирено ръката на свещениците и да строят параклиси.Сякаш това ще измие престъпленията, които вършат всекидневно.

10

алекс

преди 12 години

А ще му подарят ли КУЧЕ на кучето ???

9

BIG AL

преди 12 години

Президентът и премиерът се срещат с руския патриарх Кирил::))А за какво ще си говорят ?? За цар Путин ?? За това , кой да е нашият патриарх ??За величието на КГБ руската църква ??За ДС- изостаналите дела под ръководството на КГБ ??За АЕЦ-и и руските тьотки , които искали автономна църква в България ??За руските имоти които ВСЕ са им малко ??За това , че НЕ признаваха азбуката , писмеността , която сме дали на варварите ??За цената на руския борш в България ??За християните руските агенти в България ?? За Р.Овч. , или Гоце ??За посланието на цар Путин и второто джудже ??За вечните аспирации на Империята на Злото към властта над малка България ??За какво по- точно ???:))))))))

8

чи кък инъчи

преди 12 години

При едно и също ЗКПЧ са държали изпит и двамата.

7

алекс

преди 12 години

Махай се сатана, сатана - кагебейска -от България !!!

6

VASILISQNISGERMANI

преди 12 години

DANO GOSPOD DADE GAZ ZA BALGARIQ....AMIN....

5

Българин

преди 12 години

"Здрава ръка" ?!?!? Това *** ???

4

Анонимен

преди 12 години

Тиквуняка е пореденият поцелуйко! Да целуват скута на московските господари е характерно за този тип ***! Същото прави Боко и към американците и си мисли, че това е върховна политика!Гнус!

3

!

преди 12 години

Пази здраво кръстовете си, патриарше, че тук престъпност си нямаме- Бойко пипа здраво- всеки ден престъпниците *** от смях!

2

Анонимен

преди 12 години

На банкер и поп вяра да нямаш!Но в случая е прав,тепърва Борисов ще му трябва късмет защото никой не му вярва,а и е лесна мишена за "правораздаването"!А и да не забравяме народа,който е на път да експлоадира заради *** извращения в България!

1

Анонимен

преди 12 години

Naistina ima zdrava raka i tia pokrai nego,taka zdravo sa se hvanali za parite 4e ne davat ni6to na obiknovennia 4ove4ec.