17

Винаги било винаги щ

преди 11 месеца

е бъде. От Русия към България идва само мизерия и нищо друго.

16

Чичо

преди 11 месеца

Аман от експерти, заради такива е тази война. Все много знаят, анализи правят а всъщност с изказванията, тезитеп си и предположения подклаждат тлеещи конфликти и противопоставяния. И ето ти война, от която те трупат само още печалби, а баламите да се трепят.

15

Анонимен

преди 11 месеца

Единственото което ще усещаме е непрестанното мрънкане на Зеленски. Колкото и да съчувствах на Украйна той ме обръна против нея. Боли ме г***з@. Да си бяха дамършили договора в Турция миналата година, а не да кажат съгласни сме и после да се врътнат като фусти. Сами си го направиха по-лошо и продължават в същия дух. И ЕС като пасивни потърпевши подклаждат огъня отстрани. Още се натискайте и още по-големи последствия ще има.

14

БЪЛГАРИН

преди 11 месеца

ЩЕ СИ ПЛАТЯТ РУСНАЦИТЕ ЗА ЧОВЕКОНЕНАВИСТНИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ

13

Клаус Пацифиста

преди 11 месеца

Всички знаят кой пише наратива и кой плаща на есесовците да избиват източноевропейци

12

Анонимен

преди 11 месеца

Ми така е - то който е ходил в Русия и Украйна ги знае, че и двата народа са големи националисти и военнолюбци - много обичат да се бият и като се напият все за бой и война говорят.Ето, че имат каквото искат - мащабна война, лошото е за другите народи като нашия дето само искаме да си гледаме живота, но войната ни засяга.

11

Ром"с

преди 11 месеца

Не зная кой е "гръмнал" Каховка,но зная че,всички западни ...Урсула,Столтенберг...ОЩЕ СУРИНАТА ВЕЧЕ ЗНАЕХА,че това е Русия ...без разследване и тем подобни неща...нали бе ..до доказване на виновността ,не трбва... .

10

Plot Twist

преди 11 месеца

Българските политици са скрити гении. ТЕ предвидиха всичко това и за това всичките ни зеленчуци и плодове сме ги уредили изцяло от внос от страни далече от конфликта. Чесъна от Китай и картофите от Египет въри ги барни!

9

Анонимен

преди 11 месеца

*** кво разправяш ...

8

Maртин

преди 11 месеца

Дори янките казаха, че не знаят кой е. Но който и от двете страни да е направил тази идиотия ще я търси тази вода... Планетата има добрия инстинкт да се чисти от паразитни народи.

7

Анонимен

преди 11 месеца

От съветски полов орган добро не чакай!

6

БайХ

преди 11 месеца

А бе ако не сте разбрали ,За всичко е виновна Русия,всички крякат,***,квачки,овце блеят,а Да му се невиди,Българина не ще да вярва на тези възвишени селскостопански гадинки в Народното събрание

5

АнонимеН

преди 11 месеца

ПУТИН: НУ ЗАЕС, НУУУУУУУУУУУУУУУУУ ПОГОДИ!

4

Анонимен

преди 11 месеца

Тая година ше берем мини и ше ги продааме на пазаря

3

Анонимен

преди 11 месеца

За всеки турист по Бетономорието по една руска мина, за русофилите по две!

2

Аз

преди 11 месеца

Ква язовирна стена ве? Американците с атомните си бомби убиват 330 000 близо 500 000 ранени и близо 10 000 000 бездомни - това е "катастрофа с огромни хуманитарни, екологични и икономически последици" а не язовирната стена...

1

Анонимен

преди 11 месеца

Ще трябва да изпратим кораби с които да улавяме *** ,които ше доплуват до нашия бряг