14

Анонимен

преди 2 години

Зеленски е мазохистична еррекция да му разпукват държавата и камък върху камък да не остава, само и само да прикрива следите на лабораториите и далаверите на Хънтър Байдън!

13

Анонимен

преди 2 години

17 Бълнуваш бе ,събуди се Димитре

12

Путин

преди 2 години

Благодаря ви, че наторихте плодородната украинска земя и спомогнахте за богатата реколта от ръж и пшеница. Благодаря ви, че умирате в безмислената ми война и се подчинявате изпълнявате сляпо на безумните ми заповеди, докато аз се забавлявам с вашите вдовици и дъщери в бункера си и гледам "Д-р Стрейнджлав" на Стенли Кубрик. Благодаря ви, че сте толкова глуппави, че ме търпите на власт вече повече от 20 години. Просълзих се.

11

Анонимен

преди 2 години

Според мен най-удачно за цялото човечество ще е да няма такива огромни(Русия, Китай,САЩ) или пък супер-малки държави. Не е нормално на 18-19г да те вземат войник от о.Сахалин и да те пратят на война в Украйна, на другия край на света и да те убият. На майката дават една пенсия в пари, дето не са конвертируеми и значка!! Какъв е смисълът тогава? Ами защото голямата държава може да лъже как е за добро на завоюваните, как там имало наркотици и др. Трябва да има само средно големи държави и области

10

Анонимен до 10

преди 2 години

Кого ще риташ бе ? Скоро и нашите продажни медии ще започнат да излъчват истината за украинските фашисти. Преди малко гледах как огромен брой украинци се предават край Харков и Киев. Това е само началото.

9

Анонимен

преди 2 години

Руската армия е унищожила и свръх секретен Украински завод за акордеони!!

8

така

преди 2 години

тоя еврейски съсел сам се насади на пачи яйца, отдавна трябваше да подпише, загина толкова народ....

7

Анонимен

преди 2 години

СЛАВА НА РУСИЯ!

6

Хахаха

преди 2 години

За какво им благодари?Че ги прати на сигурна смърт без да им каже истината, а че били на военни учения?Че ги прати голи, боси и остави гладни?Че не прибира телата на убитите над 17 хиляди руски войници?Не брасает ли ... руских брасает своих всегда, патаму что бабушки с новом крепостни наружают.Е гатти и спец операцията ... пълен провал, а тепърва ще идват несгодите за крепостните ...

5

Анонимен

преди 2 години

Фюрера благодари на своите войници

4

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

БЛАГОДАРИ ИМ ПОСМЪРТНО .....ХА,ХА,ХААААААААА.....НА 16,000-донаборници.....

3

Анонимен

преди 2 години

Няма ли вече да го черпят един новичок този

2

Анонимен

преди 2 години

Не е Зеленски този,който се крие!

1

За сравнение:

преди 2 години

Съсела Зеленски се крие в тръба и иска Оскар!