18

Анонимен

преди 4 години

Ч***фуско-масонския сатанистки (елит) отдавна има мерак да съкрати населението на земята с няколко милиадра души .Всеки е чувал за плана на илюминати-Златния милиард ,те са и същите които пускат такива гадости ,като бъдете сигурни вече елита си е сложил ваксините срещу коронавирус и сега потриват доволно ръце,че омразните им гои ще измират като мухи. Да ви е честит Новия световен (ред)

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Най- ефективни са памучно марлените маски за деца и възрастни .Нищо сложнор направете ги сами." напоени с ракия, нали? :D

16

Анонимен

преди 4 години

Най- ефективни са памучно марлените маски за деца и възрастни .Нищо сложнор направете ги сами.

15

Mayhem

преди 4 години

Нещата малко се преувеличават за момента, но все пак, аз от днеска съм решил така. НИКАКВИ ПЛОДОВЕ, месо само от малки магазини. Вчера питах в аптеката ни дали имат маски, нямат, и всичко се изнася за Китай, така ми каза упправителката, която я познавам и мене няма да ме лъже. Просто много внимавайте , и дано не дойде при нас. Успей и бъдете здрави.

14

Анонимен

преди 4 години

има по-наболели проблеми като например какво се случва слайнатакоитосерем? това е биопродукт, който се изхвърля, вместо да бъде оползотворен. Защо? Защото обществото не обича да си признава, че ходи по голяма нужда ли? Ами тоа е факт! Помислете как да използваме човешкитефекалии, това е безплатен биоматериал, който просто се изхвърля, заради срама на хората. Хората не ги е срам да да спят с чужди жени/мъже, а ги е срам да говорят зафекалиите си. Егати обществото

13

Анонимен

преди 4 години

"което притеснява СЗО ...не е смъртността, а начинът на разпространение".. до тука стигнах и не виждам смисъл повече да чета глупости.

12

2461

преди 4 години

Пак почнаха с успокоителните думи! Ако ще говорте с цифри не е лошо да споменете, че RO(заразност) на този вирус е между 3,5 и 6, а на прехваления грип 1,3! Смъртността е между 10 и 50 пъти по-висока (в зависимост от здравната система). Не е лошо да цитирате шефа на СЗО, че 80% от заболелите имат нужда от болнично лечение, 25 от кислород, а 15 на изкуствено дишане! Това на страна, може да не се разболеем. Веригата на доставки е проблема. Празните щандове и липсата на гориво... Без паника...!

11

Анонимен

преди 4 години

От САЩ го пуснаха колкото да ударят китайската и европейската икономика. Ето така от време навреме ще ни поизтребват, сакън да не им оспори господството някой.

10

1

преди 4 години

Палтената статийка като по часовник. Запасявайте се, че дори ако по някакво чудо още не е у нас е практически невъзможно да ни подмине! Консерви, замразена храна, витЦ, спирт и минимални контакти. Вижте клипа в ютуб сниман вечер от една тераса в квартал в ухан и ми говорете, че било смешно с тия сравнения.

9

БезПаника

преди 4 години

В момента 12 града в Италия са под пълна блокада, като на жителите им е наредено да не излизат от домовете си.

8

Анонимен

преди 4 години

БЕ ТРЕЗВО ТРЕЗВО... Я ДА ТИ ДОЙДЕ ДО ГЛАВАТА...

7

НЕМА СТРАШНО ,БЕ....

преди 4 години

САМО ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА БКП/БСП , ЩЕ ПОНАМАЛЕЯТ МАЛКО...ХА,ХА,ХАААААААА...ТЪКМО ДЪРЖАВАТА ШЕ СПЕСТИ ОТ Т.Н."НАРОДНИ ПЕНСИИ" НА КАДРИТЕ ОТ АБПФК И ЧЕНГЕТАТА ОТ ДС/БКП!БЪЛГАРИЯ --ПАК ЩЕ Е НА КЯР!

6

UmbrellaCorpooration

преди 4 години

Няма паника, само разум. Днес напълних двата фризера с месо и зеленчуци, както и килера с консерви, олио, захар и други дълготрайни продукти от първа необходимост. За съжаление страшното предстои, така че нека да сме подготвени поне за няколко месеца изолация.

5

Анонимен

преди 4 години

не бих си купила сега италиански чери домати от Кауфланд и Лидъл

4

ОЩЕ ПО-ТРЕЗВО МНЕНИЕ

преди 4 години

Авторът е бързал да списва за надницата и е написал едно ГОЛЯМО НИЩО"Научихме", че вирусът бил опасен колкото СПИН... Е по-голяма глупост не можеше ли да напишете. При условие, че единият убива след години... но еднакво опасни били... Миенето на ръце е безмислено, тъй като вироните пътуват по въздуха. Ако щете нищо не пипайте ама едно вдишване и сте "до там". И другата гениална мисъл "носенето на противогат не е практично". Е, сами не бихме се сетили! А и още нещо, не ходете в Ухан на почивка!

3

Анонимен

преди 4 години

сухоземните граници са най-опасните

2

Ken

преди 4 години

Изненадващи факти за коронавируса 2Но най-поразителното е, че вирусът поразява почти изключително непушачи.Сред заболелите само 1.4% са пушели, докато процентът на активните пушачи в Китай е 27.3%.

1

Ken

преди 4 години

Изненадващи факти за коронавируса 1Добре известно е, че вирусните заболявания, поразяващи дихателната система, много по-често се срещат при хора с отслабен дихателен апарат, страдащи от бронхиална астма, алергии или хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ). Оказва се, че нито един от заболелите не е имал нито астма, нито алергичен ринит, нито атопичен дерматит, а ХОББ са имали само 1.4% от заболелите.