10

sdf

преди 4 години

След като руските пръд.льовци казват, че "няма опасност"-гответе се за ОПАСНОСТ!! Винаги лъжат пустите му стерви пияни!!! Когато руски кютук ти казва нещо-винаги става дума за обратното на това, което плещи!!! Така беше с Чернобил, така беше с радиацията от ракетата преди 2 седмици, така беше с Курск, така е с войната в Донбас, самолета МН-17 свален от тях, така е падналите ракети в Байконур, загиналите руснаци в Сирия и така ще е ВИНАГИ!! Защото няма по-*** *** от руския такъв!!!

9

Раша Тудей

преди 4 години

Империалисти, алкохолици, престъпници!

8

ЕЕЕХ

преди 4 години

ТЪКМО СТИСКАХ ПАЛЦИ 1 СЕДМИЦА ПОНЕ В РУСИЯ ДА НЕ ГЪРМЯТ РАКЕТИ, ДА НЕ ПАДАТ САМОЛЕТИ И ПОТЪВАТ ПОДВОДНИЦИ...

7

ПЕНКО

преди 4 години

НАШИТЕ ЖУРНАГЪЗЦИ - БЪРБОРЯНИ , СА НАЙ-ИНФОРМИРАНИТЕ ;НАЙ-УМНИТЕ ;НАЙ -ЗНАЕЩИТЕ ; НАЙ -РАЗУЗНАВАЧИ; НАЙ- ПРЕДПЛАТЕНИ ; НАЙ-ГЯВОЛИТИ И НАЙ- "НЕЗАМЕНИМИ " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Такива като теб ни шибнаха в тази ,която цяло лято ръси зарази със самолети по хора,животни и пирода над БГи не стига това,а и болука на запада горим,за да не можем да дишаме от мръсен въздух.

5

Факт

преди 4 години

30 години американско патньорство - населението на България намаля с 2 милиона.

4

Анонимен

преди 4 години

Закриват общински болници. Никой не закрива частните болници обаче. Частните болници стават все повече и правят все по-големи печалби.

3

лош колонизатор имам

преди 4 години

Взрив в руската лаборатория,а все от американската ни ръсят и заразяват.

2

Анонимен

преди 4 години

Ето към тази русия ни дърпа резидент румен радев ветото - кремълска слуга с 11000 лева заплата! Оставка, съз и затвор за плиткорумен радев нищоправецът!

1

Кое

преди 4 години

е другото място дето се пази вируса?