14

Икономиите на Бойко

преди 4 години

Ликвидира субсидиите на партиите (разбирай, на опозицията) защото "Предстоят ни големи харчове, за да вдигнем нивото на сигурност в България". А преди разправяше, че парите щели да отидат за детски градини.Когато човек говори истината, не е необходимо да помни какво е казал, но ако л'ъже - обязателно.

13

Оказа се

преди 4 години

До СъветУказа се че си чел само Винету.....

12

Анонимен

преди 4 години

С Цветанов бяха като едно семейство,а държавата България,тяхна лична собственост.Обезлюдиха я,защото много хора не искаха да бъдат техни роби.

11

Тодор Колев

преди 4 години

братчет, тя те обича...

10

нрб

преди 4 години

Брей тая как го е зяпнала, като флюбена птичка в устата :-) Ама и Цецерон му липсвал, ммм... И в Симитли го копнеят, ама свърши вече - втори път няма да се подведе!

9

Анонимен

преди 4 години

Как точно тази се е справила с дигиталната сфера?! Какво точно е направила или постигнала тази?!

8

Анонимен

преди 4 години

Семейство нямам ,това дъщеря и внуче не са нищо за нещо .

7

Съвет

преди 4 години

Като ти липсва Цветанов , връщай го. Указа се че реалната цена на жилищата е 600 евро според шефа на строителната камера.Останалото е въздух за наивници.

6

Анонимен

преди 4 години

Леле какво творчество струи от заглавието - Борисов бил отсякъл. Това творчество е направо за Пулицер.

5

Стилиян Георгиев

преди 4 години

Момичето се справи с дигиталната тема и вероятно ще бъде успешен комисар и на друг ресьор.Но не е чак дялън камък.

4

бай Тъпчо

преди 4 години

Еееее тая бойковата калинка-малинка, щяла суперски компютер да докара тука бе, и да мисли по-бърже от цялото нашто село.Ама нека бе...то ония дето сбират капачки, та да купуват ясли за бебета, голям зор виждат да ги броят, щото трябвали много, а пък с тоя компютер ша ги смята завчас бе-само да има кой да събира...Та събирайте капачки на воля, вече ша има кой да ги брои и то бърже, не кат мене...

3

тая еврейка

преди 4 години

с френски паспорт, която идва в България веднуж на 3 години ще е български еврокомисар !?РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

2

Янонимен

преди 4 години

Мунчиии,време е за пенция.Не си интересен и вече доста досаждаш с тъпизми.Запази разсъждениятя за себе си.Почни мемоари.

1

Бай Хуй

преди 4 години

Оххххх, разплаках се!