8

П.Петров

преди 5 години

Пият една студена вода потърпевшите. А е редно държавата да осъди ЗК да плати на хората...

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Съдиш ги!

6

Логика

преди 5 години

За да отвориш сергия искат сто документа , за чуждата фирма обаче - добре дошли ! А с новия мерак какво става ?? Вноски на калпак , а изплащане по доходите ! Ами направете вноската пет процента от доходите ! И щом държавата ни задължава да правим нещо , не е ли редно тя да отговаря ?

5

Анонимен

преди 5 години

А кой изобщо ще върне парите от милионите ГО Застраховки, при които не е настъпило произшествие?! Милиони гушкат тия разбойници!

4

Циник

преди 5 години

Застраховки за българите?Какво застраховат? Живот? Имущество?Апропо - застраховането - не е ли продавана услуга? Надзорни комисии...какво надзирават?Натрупванията по собствените им сметки ли?

3

Нов

преди 5 години

Прокуратурата да подкарва КФН. То не може само заплати да вземаш Така си траеха и за КТБ. Обадиха се чак като шефката им си изтегли парите

2

:)

преди 5 години

в Германия бях сключил договор за ток с Flexstrom и там се предплащаше годината и накрая има изравняване. Фирмата фалира седмица след като им предплатих 900 евро. и тва беше. пих студена вода :)

1

Анонимен

преди 5 години

Някой може ли да разясни какво се случва, ако не съм известен, че компанията, към която съм застрахован е фалирала? Не съм длъжен да гледам новини и да чета вестници или търговския регистър (ахахахах), нали?