18

Анонимен

преди 6 години

Стана ли ви ясно какво значеха тефтерчетата на гербаджиите

17

Суджук Пикчърс

преди 6 години

Боци и Цоци филмово студио представя:Цел: административен служител, жена 1.60см, 50кгСцена: Централно кръстовище в СофияЗадържащ екип:25 полицаи от МВР София звено Кобра15 полицаи от Трафик звено Газела45 тежко въоръжени, маскирани агенти на ДАНС/БОБ/КНОПИ, БОКУ, ЦЕЦУ, ГЕРБУ и други агенции5 бронирани автомобила тип Хипо1 хеликоптер кръжащ над кръстовището1 самолет Спартан1 фрегата "Дръзкийй" поставена в бойна готовностОтразяващ екип:МВР пиктчърс, екипи на приятелски телевизии

16

Анонимен

преди 6 години

Щом Димо Гяуров казва, че герб се разделят с властта, значи това е така! Това ще е най-щастливият ден за България! Истинско спасение от мутри, калинки и пиявици

15

Анонимен

преди 6 години

ами ако вземе, че на хората в Младост им хареса и пак я преизберат, ами ако вземат и други райони на София да надигат глава и да търсят такива хора, ами ако вземе, че и кмет на София стане човек не на партийна каишка (без значение от професията)... ужас - ще спрат да текат едни милиони, милиарди към партийните каси и подставени лица и фирми. Ще се срине цялото статукво, пардон СТАБИЛНОСТ, казвам ви ужас...!

14

Анонимен

преди 6 години

На следващия ден Иванчева е трябвало да изнесе данни за имотната мафия на София. Колко удобно, че този арест се случи точно вчера! Кемтицата, г-жа 30% ще е спокойна, нейния шеф Боци и той... От 25 общински кметове, ГЕРБ имат 24. На 25-я му се случи доста неприятна случка, следващия дето ще се кандидатира ще се замисли сериозно. В тази държава или си на каишка или на опашка за помощи!

13

Анонимен

преди 6 години

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ МЕ РАЗКАРВАХА ДВА ПЪТИ ЗА СКИЦА В ПЕРНИШКАТА ОБЩИНА ЩОТО КМЕТА ТРЯБВАЛО ДА Я РАЗПИШЕ А ТОЙ СИ ТРЪГНАЛ ОТ РАБОТА А СЕ ВОДИ НА РАБОТА!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Случаят на г-жа Иванчева е прецедент, опасен прецедент за цялата управляваща вихрушка/мафия, затова и няма политическа формация, която да застане зад нея. Ако този арест се беше случил в нормална държава, досега опозицията да е изяла управляващите с парцалите, но както казах, случаят е прецедент. Една жена, която не е на партийна каишка поде борба със строителната/имотната, и не само, мафии в район Младост... ами ако вземе, че на хората в Младост им хареса и пак я преизберат, ами ако вземат и д

11

неверник

преди 6 години

Поради причина ,че не вярвам на нито дума на прокуратурата, съда, МВР и управляващите, няма да се изненадам, ако предварително са се уточнили: ще арестуваме Иванчева, но ще направим следствените действия оборими за пред съда, така , че хем да отстраним Иванчева от този пост, защото не дава достатъчно пари, хем ще назначим наш човек и ще отчетем дейност, но в крайна сметка няма да я осъдим, защото все пак досега ние е давала достатъчно и ако няма какво да губи, може да ни издаде..........

10

(-_-)

преди 6 години

Иванчева въвежда нов модел:Подкуп на лизинг:) Срещите многократно се отлагат.. Явно не иска да ги взима тия пари.. В крайна сметка среста става пост фактум, а парите са в колата... Какво пречеше да бъде задържана докато пренася парите от мястото на предаване до колата - сами си отговорете..

9

Анонимен

преди 6 години

Светеше като елхичка - не светеше , май ???!!!Броила е парите - не ги е виждала. ???!!!Била е в мола. - в .... Бургаския. ???!!!Този прокурор ми прилича на известен пожарникар !!!!

8

Анонимен

преди 6 години

АКО НА МЕН МИ БАВИ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ЧАСТЕН ИМОТ ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е КОРУМПИРАНА ИЛИ НЕ ЩЕ Я ОБВИНЯ И ВКАРАМ В ЗАТВОРА ЗА ПОДКУП АКО ЩЕ ДА Е НЕВИННА!!!АМАН ОТ ТАЯ ПРЕСТЪПНОСТ В ОБЩИНИТЕ!!!!И ФАНДЪКОВА БЕШЕ ЗА ЗАТВОРА НО БУДА Я СПАСИ!!!--------ИВАНЧЕВА НЕ Е БОРЕЦ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ А СЪУЧАСТНИК НА ГЕРБ ВЪПРЕКИ, ЧЕ НЕ Е ОТ ГЕРБ УЖ!

7

svetlio

преди 6 години

Цветанов...те вашите кампаниЙ са толкова прозрачно финансирани,че да ти дозлее!Как не ви е срам да говорите за такова нещо.Парите на ромите по изборите кой ги дава?!

6

Анонимен

преди 6 години

ТОЗИ НЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯ СЛУЧАЙ НА ЗАБАВЕНИ ДОКУМЕНТИ НАД 1 ГОДИНА!!!ТАЗИ Е ИЗБРАНА ЗА КМЕТ ДА ВЪРШИ РАБОТА И ДА ПАЗИ ЗЕЛЕНИТЕ ПЛОЩИ НО НЕ И ЧАСТНИТЕ ИМОТИ ДА СЕ БАВЯТ СТРОЕЖИТЕ ТАМ!!ИВАНЧЕВА МОМЕНТАЛНО ВЪВ ЗАТВОРА!!!

5

аз

преди 6 години

Голям вой в защита на кметицата. А какво стана със строежът в градинката заради които свалиха предния кмет? Завършиха ли го вече?Ей заради такива, като кметицата бягат хората на запад! Защото някаква се фризьорка прибира преписката и няма сила, която да я накара да си върши работата. Е оказа се, че имало. Когато инвеститора си платил, веднага се обадила на секретарката си да я придвижи. И се намират хора да я защитават! Отврат!

4

Анонимен

преди 6 години

лудата фризьорка си намери майстора - мислеше, че е открила топлата вода - айде сега у панделата!

3

Кристиян

преди 6 години

Повече от 6 месеца Иванчева забави подписа за акт 16 на един блок. Отказа на фирмата да разреши и да озелени площта около него, както и огромна част пред него.

2

Анонимен

преди 6 години

Абе вие не разбрахте ли какво ви казват форумните писачи - невинна е фризьорката, пуснете я. ГЕРБ са виновни, щото са я хванали.

1

Анонимен

преди 6 години

ИВАНЧЕВА ДА ОТИВА ВЪВ ЗАТВОРА!!НАД ЕДНА ГОДИНА МУ Е БАВИЛА ДОКУМЕНТИТЕ!!!