18

Българин

преди 6 години

По времето на комунизма когато бяхме с Русия нямахме тоалетна хартия и банани и не можехме да бегаме на запад а сега когато сме със САЩ при демокрацията имаме тоалетна хартия и банани и можеме да бегаме на запад.

17

Анонимен

преди 6 години

Ти откога стана българин?

16

Анонимен

преди 6 години

Ти откога стана руснак?

15

cazzo duro

преди 6 години

Статията е христоматиен пример на платена провокация. С всичките ми резерви към интелекта на авторката е абсурдно да е толкова ......./няма да пиша "т ъ п а" щото е ме изтрият/ :)) 1."коментира Кънчо Стойчев, президент на световната Асоциация Галъп интернешънъл.:)))))))))))"Светована асоциация Галъп интернешанъл" НЯМА!!!!!!!!!!!!!!!Има "ГАЛЪП" която в момента съди Кънчо и компания за кражба на име!! 2. Как с "интервю" на 15 000 човека се прави "представителна извадка" за един милиард?????

14

оон

преди 6 години

Ким препарира рижавия пуяк!

13

Анонимен

преди 6 години

Руснаците сме против България!

12

Анонимен

преди 6 години

Светът не се страхува. Страхува се САЩ.

11

Анонимен

преди 6 години

Българите сме с Русия!

10

УМЕН

преди 6 години

До псевдоУМЕН"Ако на 56% му викаш намаляване, значи си зле с математиката. Познанията ти в тази наука се свеждат единствено до възможност да си преброиш десетте цента грант. Не ставаш и за юдейски слуга че там трябва да можеш да броиш до 30."Ако на 27% им викаш 56%, значи си зле не само с математиката. Познанията ти в тази наука се свеждат единствено до възможност да си преброиш десетте рубли. Не ставаш и за руски любовник, че там трябва поне да държиш на пиене.

9

УМЕН

преди 6 години

До псевдоУМЕН "Радостното е, че естествения подбор си върши работата, и през последните години броя на русофилистичните *** драстично намаля!"Ако на 56% му викаш намаляване, значи си зле с математиката. Познанията ти в тази наука се свеждат единствено до възможност да си преброиш десетте цента грант. Не ставаш и за юдейски слуга че там трябва да можеш да броиш до 30.

8

cazzo duro

преди 6 години

Задача за третокласници: "Напишете статия която да тест за интелигентност на читателите"..........тази е за оценка 4+............преписала *** Василева

7

УМЕН

преди 6 години

Радостното е, че естествения подбор си върши работата, и през последните години броя на русофилистичните *** драстично намаля! Така че, има светлина в тунела!

6

Анонимен

преди 6 години

Никой не смее да употреби ядрено оръжие та дори и рижавата перука. Ким може да употреби ядрени ракети само при положение че рижавия го провокира. На ким идеята е да го признаят за ядрена държава и да го оставят на мира. Не го ли провокират всичко ще е мирно и спокойно. Но по всичко изглежда че перуката ще си начеса достойнството защото Ким му бръкна отзад. От това бъркане на рижавия му се такова макята и сега ще иска да си върне еването! Но ще им се стъжни положението на южно корейците!

5

Долу САЩ

преди 6 години

Искаме сега такава анкета и за САЩ. Нормалните хора по света се страхуват от дивите говедари, а не от корейците. Щото краварските урроди веднъж вече използваха атомно оръжие срещу мирно цивилно население. Каква е гаранцията че няма да го направят пак? Изрродът си е изроддд.

4

Berba

преди 6 години

Мен ме е страх от суджук главтаря

3

УМЕН

преди 6 години

За съжаление расте процентът на дебилните българи. Цели 37% шорошшки *** е твърде много за майчица България. Това е и електоратът на Плювналиефт и Герб. Не отиваме на добре

2

Анонимен

преди 6 години

Ааааа...Страх лозе пази!Много им се,ще някои да са над другите!Ам в природата винаги има баланс!!

1

Анонимен

преди 6 години

имаме си въртоглави комунисти и майка на нацията, за какво да ни е страх.