27

Анонимен

преди 6 години

смърт за малкото изродче

26

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

колко ли от тия съседи през това време са големеели и са били патриоти в тоя или некой друг форум, пишейки "къде е държавата" и "а едно време при бай тошо..."? а колко от тех сега сръбат кафенцето с домашна ракийка и гласуват "за" смъртните наказания?

25

Важните неща

преди 6 години

Другари, нека се фокусираме върху истински важните неща в живота! Какво става със Слънчака?! Развалят рахата на мутрафоните и кефа на хората, а вие нищо не казвате!...

24

Бау

преди 6 години

Иван най-вероятно е завиждал и е искал да на прави лесен обир. Тя може би се е борила. Иван е с психично отклонение със сигурност, най-вероятно не изпитва нищо. Има такива хора и трябва да бъдат затваряни от рано. Не мисля, че има лечение. Жалко за детето :( Това, че има 3000 приятели във фейса нищо не значи. Далеч сме от времето в, което децата на 11 си играеха с кукли. Никой не може да каже каква е щяла да стане като порасне. Хората се променят. Тя вече няма шанс :(

23

мразичервенотиквеник

преди 6 години

Не знам за вас , но на мен вече ми се иска да се върне социализма , тогава децата имаха нормални детски занимания и игри , сега през този първобитен капитализъм децата се изродиха а и техните родители , само в социалните мрежи висят , друг живот нямат ...

22

Анонимен

преди 6 години

На 11 с 3000 контакта във Фейсбуук, вместо да заляга над учебниците, тази си търси мъж, и попадна на тинейджър психопат... Ето така се възпитава днешната младеж, вместо да интегрираме ромите, те ще интегрират нас.

21

Анонимен

преди 6 години

МОТИВА НЕ Е БИЛ КРАЖБА ЗАЩОТО СА СЕ ПОЗНАВАЛИ И ТО ОТ СЕДМИЦИ И СА СЕ ВИЖДАЛИ НЯКОЛКО ПЪТИ!!!МОТИВА Е БИЛ, ЧЕ ТОЙ Е ИСКАЛ ДА ПРОНИКНЕ В НЕЯ А ТЯ Е ОТКАЗАЛА ЗАПЛАШИЛ Я Е С НОЖ А ТЯ СЪ Е СЪПРОТИВЛЯВАЛА!!!ако му беше дала да ги го напъха в нея сега щеше да е жива

20

Анонимен

преди 6 години

123, абе и аз ги разбирам донякъде, ама няма какво да се лъжем - Ботев, като е слязъл в България, видял само залостените врати на врачанските селяни. Много сме страхливи и все гледаме да "не се вкарваме в проблеми", това също е вярно.

19

123

преди 6 години

Колкото и тъпо да звучи донякъде ги разбирам хората. Накратко. Разхождам си песа из градинката по-късно и една вечер чувам някой вика, ама яко. Отивам да видя какво става и гледам двама тинейджъри (момче и момиче) седят и момичето се смее. Абе *** такава, ами ако верно трябваше да те спасявам...Жалко за детенцето.

18

Анонимен

преди 6 години

Българинът е уникален.Крадат го - прави се, че не вижда.Бият някого на улицата - рови си в телефона.Някой източва банка - просто си купува поредният билет за националната лотария.Убиват някого - прави се, че не чува.Вдигат му акциза за ракията - почва да затваря пътища и да крещи "Оставка!"Егати сбъркания народ, просто няма такива (не знам каква дума да употребя, наистина).

17

Анонимен

преди 6 години

Малолетна е жертвата, не непълнолетна. Ужасяващо.

16

Анонимен

преди 6 години

Безхаберни, бягящи от всичко, примирени, коравосърдечни oтpenku. В това се превърна този народ. Закривай!!!

15

До Карина

преди 6 години

Защото там живее основния,свидетел госпожице

14

Карина

преди 6 години

"През целия ден вчера полицейски патрул дежуреше пред блок 108 в комплекс "Меден Рудник". Униформените не допускаха външни лица във входа, освен живущите и проверяваха всеки, който влизаше и излизаше."А ТОВА ПЪК ЗАЩО, Г-ДА МИЛИЦИОНЕРИ??!

13

Tedi do 13

преди 6 години

На Иван не са ли разведени ? Аз знам че са ...

12

Неа

преди 6 години

Оглушахме и ослепяхме ... Друга причина не виждам ...за моментното ни състояние като народ ...

11

Анонимен

преди 6 години

До Tediи като са разведени родителите,дай да им колим децата,а ? на иван родителите нали не са разведени,семейството е пълно,но точно той се разхожда с нож в джоба. хайде,стига глупости!

10

Мосю Густав

преди 6 години

Абе, журналистите, вие съвсем спряхте да говорите български вече. "Килърът", какво и е на думата "убиец" - или ви звучи "по-толерантно"?!

9

Анонимен

преди 6 години

Нямаме общество...ние сме едни страхливи овце и това си е. Като оня иззрод дето клал 1 час приятелката си посред нощ и никой не звъннал даже на 112.

8

до 4 от Tedi

преди 6 години

Със сигурност е била самотна , няма друга причина до добавиш 3000 човека които я,познаваш я не