22

Бесен

преди 6 години

До 13 да ти отговоря,защото младите и трудоспособни хора не желаят да работят да се научат на каквато и да е професия понеже мама и тате пращат евра и те висят само по кафета и кръчми(алкохол,парцалки,коли и наркотици). Търтей ама ми интересно мама и тате вече ги няма пък тези хора не могат нищо да правят тогава кой ще ги издържа?

21

Анонимен

преди 6 години

България губи 50милиарда за това че тези предатели работят за чужди нации и ще станат тор за градежа на чужди нации.. Забравете ги децата им не знаят български..

20

Анонимен

преди 6 години

родина и държава са две различни неща.всеки бяга от държавата, не от родината.

19

Емигрант

преди 6 години

Тия от БАН и бантата във парламента вместо да благодарят че ни има винаги ще намерят исклуза ! Да питат нашите семейства от какво преживяват през последните 10-15 години? И когато говорят за икономика винаги трябва да сме най-отпред !

18

Анонимен

преди 6 години

Поне 3 млрд в евро и долара влизат в държавата от емигеантите ни .. Как да искат да се връщат нашите партийци .. С тези пари се плащат Ток Вода , купуваш от Лафка да храниш Пеевски, Купуваш цигари за Бат Бойко, лекарства Марешки да не обеднее .. Тях ги е страх че може да се върнат ! Ако само една трета се приберат ще падне мутро с-мата ..

17

Анонимен

преди 6 години

Тези предатели трябва да ги забравим те се отрекоха от родината..

16

до ATAKICT

преди 6 години

Ами нали твоята партия ги подкрепя бе? Нали сте в коалиция? Ама много сте смешни така наречените "патриоти". Подкрепяте властта а ги плюете по форумите. Същото се отнася и за ТВ СКАТ. Сякаш не са във властта.

15

до !!!++_??

преди 6 години

как ли оказват негативно влияние ? ти какво ще направиш ако ти пращаха по 500 евро на месец ? щеше да бачкаш за мизерна минимална ли умник ?

14

Анонимен

преди 6 години

Ако Тези предатели бяха тука сега БВП щеше да е +50милиарда евро . къде са 265 милиона къде са 50милиарда. къде е на камилата п. къде е магарето х.

13

Анонимен

преди 6 години

а вие после ни плюете, родоотстъпници сме били...

12

!!!++_??

преди 6 години

,,Според доклада на БАН тези пари оказват и негативно влияние на трудовия пазар"......Кое му е негативното? Нека старчоците от БАН да ми обяснят....

11

Либералист

преди 6 години

а посткомунистическите метазтази и техните обслужващи ги кремълски фашисти са най-големия консуматор на средства в България! Но това ние е наследвството от съветското робство!

10

Анонимен

преди 6 години

Едни ги внасят парите,други ги изнасят това е търговия по български,всичко хубаво,но в чужбина.Ако не беше ЕС,щяхте да мечтаете за рубли,но вместо зло,комунингите ни направиха добро.Разбрахме туй какво е цивилизацион и си гледаме нашият порцион.А цифрите за недоразбралите,докато разберат,коя страна в ЕС да изберат.

9

АTAKICT

преди 6 години

НАИ --ПОСЛЕ И ДНЕС ДА ПРИЗНАЕ ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ЗАД ГРАНИЦА ИЗПРАЩАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТ Т Н ИНВЕСТИТОРИ КАИТО ЗА 2016 ГОДИНА СА ИНВЕСИРАЛИ 800 000 ЛВ БЪЛГАРИТЕ СА ИЗПРАТИЛИ --1 750 000 ЕВРО ЕЕЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО АКО ИМА МОРАЛ ЩЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА ПОРАДИ НЕСПОСОБНОСТ ДА СЕ СПРАВИ С ИКОНОМИЧЕСКОТО ПОЛИТИЧЕСКОТО И СОЦИАЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ В Б--Я ВЕЧЕ 29 ГОДИНИ ---МОРАЛЪТ СЕ Е ПРИНИЗИЛ ДО ПАРАТА НАРОДА ДА ДОКАЖЕ ОБРАТНОТО

8

Анонимен

преди 6 години

Това не е инвестиция!!!Инвестираш,за да придобиеш някакви ползи в бъдещ период!!Това са чисто и просто средства за оцеляване или средства за сметки и дебело черво!!Да ви имам инвестицията и инвеститорите!!

7

Анонимен

преди 6 години

Кой ДОКАРВА В БЪЛГАРИЯ ЗА НЕГО ЩЕ ГЛАСУВАМЕ.

6

Анонимен

преди 6 години

значи за некадърниците от герб, това е добре дошло. Хората ще си гледат родителите, а тикваите ще теглят заеми, за да ги крадат, без да делят с някого.Къде му е икономиката на ***, който се пънеше че край магистралите ще се построят заводи. Засега само бурени растат.

5

имигрант

преди 6 години

не е лесно да живееш в България. Аз се върнах и след два месеца предстой си сабрах отново парцалите - неблагоприятен климат за каквото и да било. Само кръчмите си струват, платената любов също. А да, и тази бира на шуменско 330 дето е

4

Анонимен

преди 6 години

Дано се реализират по добре и повече. ТУКА ЗА РАЗВИТИЕ Е ЗАБРАНЕНО. НЯМАШ ПРАВО НА МАНДРА.НЯМАШ ПРАВО ДА ПРАВИШ МЛЕКО.НЯМАШ ПРАВО ДА ПРАВИШ ЦИГАРИ НЯМАШ ПРОВО ДА ПРАВИШ РАКИЯ.НЯМАШ Право да караш ТИРНаправо да се закрива ДЪРЖАВАТА

3

Анонимен

преди 6 години

Това са официални данни от банкови преводи. А колко още начини използват за пращане - бедна ви е фантазията. През миналите години имаше над 1.5 милиарда за една година. Така, че Боко да се не ежи какво се инвестира, че побегнаалите от такива като него вкарват поврче.