38

срам и позор

преди 8 години

Преди дни написах ,че липсата на истинска декомунизация ще съсипе България.И ако сме в НАТО на книга то какво от това.Вървим към Хаити и Сомалия.Разпределени сектори от държавата между разни бандюги .Примера е очевиден. Борисов ще бъде провален както бе провален и Костов .Бандюгите на комунистите в ход . Ще ни контролират чрез РПУ тата .

37

Анонимен

преди 8 години

Днес се навършва точно една година от деня, в който управлението на България се пое от коалицията ГЕРБ и сие. Какви са ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ от това управление: - Усвояваха се европейски пари, но работата, заради която ни бяха отпускани, е некачествена. България задлъжня с десетки милиарди и продължава да задлъжнява. - Свободата на медиите някъде изчезна и вече ни оценяват като африканска държава, управлявана от непросветен вожд. - Емиграцията на българите не намалява. - Бедността на българите не намалява. - Безработицата на българите не намалява. -Учителите заплашват със стачка заради *** образо

36

Кой и как

преди 8 години

Щом и тоя се включва в политиката значи съвсем го е закъсал .Републиката на мафията вече няма ресурс и ни показва открито КОЙ и КАК я е управлявал в тия 26 години .Срамота .но .... Такъв е матряла .Слави не е по *** от Бойко ,на един акъл са дето се вика.

35

Анонимен

преди 8 години

до 37 И къде Слави да се включва в политиката, бе? ти нормален ли си? сдамият той казва на въпрос няма ли намерение да влиза в политиката и той само поглежда с насмешка човека и му казва: Да ти приличам на човек, който ще се занимава с такава гнусотия като политика?

34

Анонимен

преди 8 години

Ако се съберът подписите на време Слави ще срине тиквената партия

33

Тези

преди 8 години

Тези шутове са поредната чалга политикана булгариана!

32

Анонимен

преди 8 години

до 34: "...заради задължителното гласуване. При задължително гласуване Местан и Доган ще са аут!" Личи, че си сделан у шопско !

31

Шаран_БГ

преди 8 години

Може ли някой да ме светне: КАК Е ОРГАНИЗИРАНА ПОДПИСКАТА ПО ОБЛАСТИ ? Това са важни въпроси - въпроси за референдум! Нека хората да кажат, какво мислят по тези въпроси !!

30

Анонимен

преди 8 години

Както вече написах току-що - харесвам инициативата, но не на всички въпроси ще отговоря с ДА. Мажоритарното гласуване за депутатите е един голям популизъм - сега ГЕРБ превзеха цялата страна именно защото гласуването бе мажоритарно за кметове. Ако и за Парламент е мажоритарно, това води до загуба на гласове и на практика партията с 51 % харесване ще има 100 % депутати в парламента, а зад останалите 49% от избирателите няма да седи нито един депутат - доста несправедливо. Задължително гласуване ок

29

Анонимен

преди 8 години

Ппонеже Слави видя, че политиката ни е едно голямо шоу за простичкото българско население, реши и той да се включи. Не знам на къде отива тази държава. Просто нямам думи. Всяко следващо правителство става все по-некадърно и се превръща в още по-голяма пародия от предното. Населението изпростява, издивява, става още по-манипулеруемо. Не знам коко хора осъзнават всъщност накъде отива нещата.

28

браво

преди 8 години

Слави може да е не най-великият музикант на света, но работи всеотдайно и упорито. И не се крие като мишка, за разлика от много други.Аз ще се подпиша за референдума. От тези 6 точки съм за 5 от тях. Само с много работа и воля можем да променим статуквото в България. Ако по цял ден киснем зад телевизора нищо няма да постигнем. Затова допринесете и вие с нещо, не чакайте всичко да бъде свършено от Слави.

27

Анонимен

преди 8 години

Харесва ми инициативата, макар да не гледам Шоуто на Слави отдавна.

26

Анонимен

преди 8 години

ще се подпиша под референдума ....заради задължителното гласуване. При задължително гласуване Местан и Доган ще са аут!

25

Анонимен

преди 8 години

Предлагам текста на точка 3 да бъде заменен с: Подкрепяте ли местата на народните представители в Народното събрание отговарящ на процента на негласувалите да останат незаети ?...и точка7. Подкрепяте ли на народните представители да се даде 100 дневен гратисен период след което да могат да бъдат отзовавани от избирателите им8. Подкрепяте ли имунитета на народните представители да отпадне

24

До 24 и 27

преди 8 години

В сайта му и във ФБ страницата ги има обявени местата по градове, където ще се подписват хората

23

London

преди 8 години

Slavi stana milioner , blagodarenie na gluposta na bulgarina . Slavi e platen ot sorosoidite

22

123

преди 8 години

А къде трябва да се подпишем? Аз съм от Русе...

21

Анонимен

преди 8 години

Слави много малко хора могат да го разберат, че е огромен работохолик и с огромна воля. Представяте ли си всяка вечер вече 15 години да си на екран? Този човек няма нещо което да го спре при такава воля. Аз даже ако направи партия ще гласувам за него.

20

Чорбаджия

преди 8 години

Толкова *** и чалгаджийски народ като българския, ще се оправи само тогава, когато спре да бъде ***, чалгаджийски народ. Май забравихте, че Славчо и Бойко бяха големи приятели и се скараха, защото Бойко отказа да му продаде за жълти стотинки една общинска земя в кв. Лозенец. Ето това е вашия Славчо - мошенник като всички останали, които и без това сега ви управляват.

19

твърд гербер

преди 8 години

Върви, народе възродени.Към светла бъднина върви.С Герб, таз сила нова,комунистите си смажи.