7

Бобий

преди 9 години

До АнонименТи откъде знаеш, какви дългове има Гърция?

6

Тео

преди 9 години

Спрете им парите бе - нека ги видим!

5

Гошу

преди 9 години

Това което един популист може да ти обещае, и Бог не може да ти го изпълни. Но като се вземе предвид факта, че учените са доказали, че 80% от населението на планетата е с под средното ниво интелект изобщо не се учудвам, че се избират такива недоразумения като този на снимката

4

Анонимен

преди 9 години

Според мен само се лъже народа и се образуват нови партии, които да поемат обществените очаквания.Факт е, че ЕС ще издиша все повече, но не заради глупостоте на комунистите, а защото нито идейно има основи, нито философски е разумно да съществува такъв съюз.В крайна сметка вкарването в нещо изкуствено на голяма част от европейските държави ще доведе до застой. Много по-добре би било европейските държави да са във "война" една със друга и да има реална конкуренция-един модел,който работи добре.

3

Поклон

преди 9 години

Гърците са горд народ а не *** като нас. След като се вдигнаха няма спиране. Пълен успех за Янис рокера, евала не тези Мъже с главна буква!!!

2

Анонимен

преди 9 години

Ако ЕС се разпадне, богатите европейски държави ще си останат богати само държави като България ще преминат под крилото на СССР. Което е справедливо, защото този народ не заслужава нищо по-добро.

1

Анонимен

преди 9 години

ГЪРЦИЯ ГО МОЖЕ, ЗНАЧИ И НИЕ ГО МОЖЕМ!