9

Наблюдател

преди 9 години

Некомпетентно и непростимо поведение за министър. И оставка му е малко. Излагайки себе си, излага и институцията, която представлява.

8

kapitan vuk

преди 9 години

kakvo tolkova e kazal vie dobre li ste

7

Анонимен

преди 9 години

Тоя се е държал точно като Тодор Живков!Изказал се е неподготвен и е дрънкал хит след хит, с цел да се направи на много отворен пред децата:)Направо се е излигавил...Е*ати "професора":)Пълен клоун!

6

Един

преди 9 години

Ох ох ох. Ние не трябва да сме мислещи същества. Трябва да сме роботи, да слушаме и да изпълняваме безпрекословно това, което ни казват "отгоре". Или това, което са ни написали в учебниците. Това е мечтата на комуниста - простоват и послушен народ. Нормално е простоватият народ да не разбира какво иска да му каже Танев, а именно - да чете, да анализира, и да си прави собствени изводи. Когато в България има поне 20% мислещи хора, тогава имаме шанс.

5

Танев

преди 9 години

Очевидно Танев е поредната издънка на банкянския Всезнайко и кръстовищен работодател.

4

Анонимен

преди 9 години

Toзи чичка, някъв *** ли е?! От коя партия е този потенциал?!?

3

Дядо Петър

преди 9 години

Тия комуноиди, макар че вече се черкуват (откакто Луканов и Джуров оскверниха храма с присъствието си след промените) явно не ги интересува, че днес е Бъдни Вечер.И продължават да съзаклятничат.Защото за нищо друго не ги бива.

2

без комуняги

преди 9 години

Браво на министър Танев.Точно този Кюри е известен в България,само и единствено защото е носител на сталинска награда.Това му е приноса в науката.Ломоносов е един *** крепостен и е много под съмнение откритията му.Същото важи и Калашников,приписаха му АК-47,който е откраднат от германците.Изобщо е време да си кажем истината за комунистическите крадци и злодеи.

1

Анонимен

преди 9 години

Кой си ти бе ***, да даваш оценка на великия учен Ломоносов ?Кой е чувал за теб освен Боко Тиквата и Радан ***.О С Т А В К А !