10

Анонимен

преди 9 години

Отново нашите геополитически стратеги и икономисти споделят мнения за РФ. Подключиха се и диванните генерали. Остава само свежа информация за рублата да получим и БГ благодарение на тез форумни аналитици (спецове по всичко) става 1 ва сила в ЕС. Само така. :)) колегите вече копаят в Черно море и подготвят БГ за ОПЕК. 8 партий се сражават за доброто на БГ. Ние сме световни *** обаче. :)

9

7

преди 9 години

Ми като дължат стотици милиарди на Запада, сега е момента да им покажат средния пръст - като ще е война, да е война до дупка. Пък нека си ги търсят тия стотици милиарди от арменския поп

8

Анонимен

преди 9 години

Ако си подписал договора си в евро или долари, сега какво те ..... колко е паднала рублата? Получават си увеличение на заплатите- в Москва поне такива хора не са никак малко. Договора му е подписан на 10000$ месечно възнаграждение. Преди е получавал 330-350 000 рубли на месец, сега получава двойно повече. Яко а? Моя договор е за 3300 $ и НЯМАМ фиксиран курс към датата на подписване! Как да не обичам Русия...

7

Йозеф Г.

преди 9 години

Пропананда.

6

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Значи при 120$ за барел - бензинът е 2.70 лв, а при 65$ за барел цената на бензина е 2.30 лв. за литър.Цената на барела пада двойно, а цената на горивата с 30-40 стотинки ...Нещо не ми се връзват сметките !

5

мдаа

преди 9 години

Щом САША знаят ,че Вагенин...аааа Путин де, е болнав.... явно всичко знаят. Винаги няколко хода напред. ;)

4

Анонимен

преди 9 години

но пък затова КрымНаш !

3

Волен каза.

преди 9 години

Волен каза, че не е вярно. Аз му вярвам. Все по-богати стават и по-велики. Путин е на 25, петрола е на 225, а минималната заплата е 1 трилион евро. То не им и трябва, понеже всичко е безплатно, без жените им. Виж, те са недостъпни, безупречни с хипер добра хигиена. Първо се къпят и след това се парфюмират. И престъпност нямат, всичко е в пропагандните филми на запада. Велики хора са, дори пият с достойнство, не се напивали, каза Волен.

2

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Аз и Гърция чаках да фалира и да дойдат гърците да ми копаят на лозенцето, ама нейсе ! :)

1

Анонимен

преди 9 години

До дедоВ България горивата са сред най-евтините в ЕС.