15

twin_peaks

преди 12 години

"Палатите на Любомир Павлов на Френската Ривиера са за 110 млн лв" - мен от цялата работа ме е яд, за Огнян Донев. Заради него и Софарма губи от цялата работа. Абе той навремето си беше честен, ама какво се захвана с тоя Любомив Павлов. Последният влачи Огнян Донев към пропастта. Донев ако е малко по-хитър - ще си приключи взаимоотношенията с Любомив Павлов.

14

axa

преди 12 години

ДА ТОЗИ НА СНИМКАТА ПОЗНАХ ГО - ПЪПКАТА -

13

до 14

преди 12 години

Не говори глупости за цената на токът след като не живееш на Запад,на всякъде се увеличава цената,стига с тази евтина демагогия. Много ви е лесно да сравнявате със Запад,а когато Бойко прави същото ревете,как си мислите вие червените,че добър стандарт се постига с увеличение на заплати първо ли,не първо трябва да се научите да работите много и тогава можете да погледнете напред,а така когато се реве против всичко без разбиране съдбата ви е ясна мизерия и глад.

12

Анонимен

преди 12 години

гарантирано от ГЕРБ

11

Анонимен

преди 12 години

Абе въобще коя държава позволява увеличаване на цените на тока по време на криза. В UK са си едни и същи от няколко години на сам... Само в скапаната БГ всяка година по два пъти. А този път е с убийствените 13.4% ?!?!?Станишев като ви разправяше за бойковата зима...

10

Анонимен

преди 12 години

Докато той крадеше милиарди, жена му/ Д. Грозданова/ се правеше на разследващ журналист и разследваше случаи на корупция и измами......Как не разследва измамите на съпруга си и групата измамници околу него?????

9

Анонимен

преди 12 години

Най после доживяхме българите да сме на първо място в ЕС, по търпеливост, да ни мачкат духовно, икономически и физически.Трябва да станим 5.5 млн. МАТРИАЛ!!!

8

qwer

преди 12 години

В Испания има също нощна и дневна тарифи но има и доставчици при които няма нощна и дневна и цената е една,зависи каква тарифа иска клиентът и всеки месец може да си сменяш тарифата като за тази цел подаваш молба която се одобрява в срок от три дни. Цената на нощната е 0.07 сентимус а на дневната 0.19 сентимус когато си с тарифа ден/нощ,а когато си само на дневна цената е 0.14 сентимус.Когато ти сменят електромерът заради тарифата която искаш не се плаща нищо нито електромер нито трудът на техн.

7

до 5

преди 12 години

И в другите страни има нощна тарифа,но трябва да ти кажа,че не компенсира,ако например е семейство без деца.Аз и мъжът ми живеем навън и се поинтересувах,но най-изгодната тарифа е стандартната.

6

kireza

преди 12 години

Иххх че човешка злоба и завист....Купило си момчето няколко колибки,вярно е че паричките ги е поокрало,ама то някакви си 110 млн.,ами че те са си само джобни за кайвенце бе ора....Мъ не питате някои от къде си имат по някой и друг мизерен милиард......На,и за Доганчо писаха пезевенците за 1,5 милиона лв.То поне да бяха евро,а и учено си е момчето,на каквото и да го сложиш,знае да си върти.......Ех че народ се навъди.....:))))))))))))))))

5

Анонимен

преди 12 години

Нощно време фотоволтаиците така или иначе не работят, защо и на нея ги начисляват?

4

Анонимен

преди 12 години

не съм сигурен дали в др страни въобще има нощна тарифа ...

3

Анонимен

преди 12 години

Държавата ги конфискува и продава с което изгражда безплатни фотоволтаици ,ама тя мафията си има държава.Тоя пък урунгел дал 200 милиона за 3-4 скапани къщи ,сякаш морето им е от злато.Що сме били *** после ,еми тея пари за 2-3 завода щяха да стигнат ,ама на.А що чудесии може да си построи тук няма да коментирам.

2

Ined

преди 12 години

Св.св. Бойко Борисофф е казъл получиш ли шамар от енергото обърни другата буза да получиш шамар и от ВиК-то, а след това разтвори бузи за да поемеш по-добре цените на горивата.

1

Гошо Тъпото

преди 12 години

Ха...честито на народа;не се чудете,защо 6,5 милиона от него са...бедни.Това е то,демократично...натрупване на капитала.