16

Johnny

преди 14 години

То няма за какво да се страхуваме вече. Те окрадоха всичко що можеше да се открадне... го боли патката, ако може още да прибере ще прибере. Опитва като месия да се появи ми се струва. Дано не излъже хората втори път.

15

преди 14 години

е предател.Предател защото му дадохме цялата държава в ръцете.С една единствена заръка да премахне комунизма.Тои се полакоми за парите им и предаде народа си.Унищожи вярата на хората че комунистическия кърлеж може да бъде махнат от снагата на многострадална България.Историята ще го постави на първо масто сред предателите на народа български

14

Оня, дето помни

преди 14 години

Лайнщайне, няма да минат опашатите ти лъжи. Ти може да си бил партиен секретар, но колкото и да е черен поне това не е бил.Пocpaxтe се от страх от този бе другари червенотиквеници!

13

hhhh

преди 14 години

е виновен, че от ЕС ни спряха парите, че ни спряха газта, че "вдигнаха" пенсиите, че тайно се разпределя бюджетния излишък...и за това че днес вали дъжд, пак той е виновен

12

преди 14 години

Страх. Страхът от Иван е толкова голям, че до последно ще му пречат. Иване, ние сме с тебе!

11

Дядо Мраз

преди 14 години

, забрави ли как възпрепятства регистрацията на царската партия през твоето управление. Значи това ,което е позволено за тебе, за другите е забранено.

10

Светльо

преди 14 години

И за лошото време пак ви е виновен. Омръзна ми от клевети към Синята коалиция. Я ми кажете, уважаеми разбирачи, кой спаси България от 300%-тната инфлация? Кой забравя времето, когато средната работна заплата беше 12 долара? А банкрутите на предприятията?

9

преди 14 години

Нежна приватизация на СДС по тънката лайсна...:(

8

Aleko, Aleko

преди 14 години

Komunistite zaedno s turcite ubiha Aleko, pomnete Aleko!

7

kyky

преди 14 години

сам си е виновен.то бива бива лакомия, ама неговото.....

6

Петков

преди 14 години

По принцип Иван Kocтов е виновен за случващото се повсеместно, но този път е различно. Наистина сам си е виновен.

5

Johnny

преди 14 години

Сам си е виновен .

4

Айнщайн

преди 14 години

Другарю .Като ти гледам сората хич не ми мязаш на вегетарианец.Ние вегетарианците имаме друго излъчване.И в политиката си същия лъжец.Пратийни секретарю,няма как да ти минат опашатите лъжи.Е сега ще се появи оня *** дето все вика че той е виновен.Какъв ли ще е коментара под тази статия?

3

Жоро

преди 14 години

И това ако се окаже сценарий за привличане на вниманието...

2

преди 14 години

ne bqh se zaglejdala kolko e golqmo nosle ima- pinokio

1

преди 14 години

Ех, защо не е сред живите Алеко Константинов?