12

Зозо

преди 1 месец

Алоооо, не ми се правете на бедни! Няма къде да паркираш, кръчмите пълни, кеф ти Гърция, Банско, Пампорово.... По магазините количката до горе. Ядене и пиене на корем... Който бачка има пари. Глад и лабут за дрътите комунисти!!!

11

Анонимен

преди 1 месец

Това,че сега се въртят повече пари в държавата не значи,че народът е забогатял. Просто всичко е частно и една малка група хора забогатя. Останалите живуркат. Преди 89г в държавата имаше по-малко пари на глава от населението,но всичко отиваше за изграждане на държавни обекти. От тях всички имаха полза. А това,че сега Бай *** ще построи един мол за 500 милиона на мен няма да ми подобри живота.

10

ХХХ

преди 1 месец

Защо България още не е към африканския съюз ? Банани имаме какво друго ни трябва ?

9

Анонимен

преди 1 месец

Здравейте, африканци! Изберете пак премиер-мамун Боко мамун и ще влезете в африканския Шенген!

8

Анонимен

преди 1 месец

Пълни глупости. Инфлацията в Естония е 38%, като се махне инфлацията, БВП се е увеличил с 20%. Евростат пак са се опитали да фалшифицират данни, като удвоят едно, скрият друго и излъжат за трето. Защо си мислят, че ние пасем трева?!? Все още не сме станали като западноевропейския зеленчук. Абе четете я тази икономика бе, не боли толкова много.

7

Х

преди 1 месец

когато хората спрат да обвиняват политиците за всичко, ще се подобрим. Народа не краде, не защото е честен, а защото няма възможност...

6

Анонимен

преди 1 месец

Тук много се краде, корупция и малко се отчита пред държавата. Взеха ни в ЕС с много компромиси. И сега вече не ни искат в еврозона и шенген. Само много заблудени хора си мислят, че членството в ЕС е нещо лошо. Трябва да е повече икономически и по-малко идеологически съюз, но това ще се оправи след изборите.

5

Анонимен

преди 1 месец

Слава на чекмеджян Тиквата :)))

4

Анонимен

преди 1 месец

В ЕСТОНИЯ НЕ Е ИМАЛО МУТРЕНСКИ РЕЖИМ.

3

Анонимен

преди 1 месец

Хора които забавят проекта за детска болница за да го подарят на свой човек нямат отношение към държавата и държавното управление.

2

Зозо

преди 1 месец

Хахаааааа. Важното е, че БВП на глава в България подмина БВП на глава в Блатная, Беларус, Сърбия и др. руски нyжници :))))))))))))))))) И всяка година расте разликата.

1

Анонимен

преди 1 месец

ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ ОТ ВЛИЗАНЕТО В ЕС ДО ИДВАНЕТО НА ПРОМЯНАТА УПРАВЛЯВАТ НЕКАДЪРНИЦИ