9

Край

преди 1 година

Славчо беше държан 20 г в праймтайма на БТВ не защото пее като славей или защото е най-добрия шоумен на света, А защото слушаше АХ ДОГ - ИТН са дъщерна партиика на ДПС.

8

Турчин

преди 1 година

И точно агента на ДС без капка турска кръв беше избран от БКП (ДС) да създаде "турска" партия в България и да "защитава правата" на турците в България... И за тоя наполовина ром-наполовина татарин и за неговата секта гласуват турците в България... Цирк. Но то в България няма една партия дето да не е цирк. На тоя всяка дума му е лъжа. Заради такива като него предатели и служители на репресивният апарат, по времето на "възродителният процес" умираха турци. Заради тея от "ДПС" (ДС) турците страдат.

7

Анонимен

преди 1 година

,,....и неговите избиратели " , вкарано уж случайно , Доган прави опит , за пореден път да разиграе етническата карта.Последния коз за агент Сава.

6

Край

преди 1 година

Този човек е злият гений на българския преход. Няма толкова нагъл политик със заплати от 7-8 г депутатсване и "хонор за хидроложки консултации" да си е бил толкова нагъл че да си уж купи втория по големина ТЕЦ на Балакните - ТЕЦ Варна. При всеки опит да се тръгне срещу схемите му заплашваше с етнически конфликт.

5

Анонимен

преди 1 година

Вижда се пак скритото послание на Доган в изречението....,,....и негвите избиратели".Отново Ахмет Догановци вади етническата карта кога опре до кокала.

4

Анонимен

преди 1 година

ДПС си имат Славчо и ИТН, а отделно държат баце за топкитте и Корни за цоммммбите така че ДПС не ги мислете!!! Но не гласувайте и за ППДБ!!!! Не знам за кого бих гласувал!!!!

3

Демократ

преди 1 година

Абе нали бойко те представлява - остави карайдь толкива си може

2

До1

преди 1 година

А за проруската *** има ли място?

1

Анонимен

преди 1 година

Турска партия няма място в България. Както и европейска между другото.