11

Анонимен

преди 2 години

Кубрат Пулев каза, бой на голо с пръчка.....Първо трябва да се започне от тези, които не правят масово безплатно тестване на населението, за да видим действителната картинка. Следващите да са тези, които поставят само на хартия мерките и да се завърши с такива като Алибегов...Много пръчки ще трябват.

10

не на ваксината

преди 2 години

Айде пак се почна - факти и статистика.Ако ни интересува тези неща щяхме да се ваксинираме но за мен е по-важно вътревното усещане на човек за истината.

9

Анонимен

преди 2 години

Човекът информира, но тук пак някой ги плашел. Ами хайде стига, пълнолетни сте. Стига с тия детински реакции. Като се плашите толкова лесно, не четете!

8

Diko

преди 2 години

А коритаров какво би казал?

7

Анонимен

преди 2 години

"Персоналът в нашата болница е защитен на около 92% - 77% са напълно ваксинирани и около 12% са прекарали заболяването." Аа, не, не може! Да се ваксинират и тия 12%, иначе не са защитени! Нали така говорят говорещите глави? Че трябвало и преболедувалите да се ваксат! Тоя кво клинчи, а? Не става така!

6

до анонимния

преди 2 години

Сменяй опорките.Страхът априори е от смъртта.Нито ваксините, нито Бил Гейтс могат да се явят някакъв неин заместител.

5

ИСТИНАТА

преди 2 години

Отговор До 4:НЕЩО НЕ ТЕ РАЗБРАХ КАКВО ИСКАШ ДА КАЖЕШ."ПРОФЕСОРЕ"

4

Антиваксър IQ 58

преди 2 години

До ИСТИНАТА А от пиене на ракия по цял ден, клатене на краката и писане на глупости по форумите имунитета пада ли или се вдига ?

3

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърът от сърдечно-съдови болести не се страхува. Само от Бил Гейтс и неговите отрови.

2

Мечо Кух

преди 2 години

Повече от 20% от случаите, които завършват фатално, за съжаление, една от причините е сърдечно-съдово усложнение", уточни проф. Иво Петров.Сърдечно-съдово усложнение на вече компрометирана сърдечно съдова система, да уточня и аз.

1

ИСТИНАТА

преди 2 години

Когато Ей ТАКИВА ИЗЛИЗАТ И ПЛАШАТ.СЕ СЪЗДАВА СТРЕС В ОБЩЕСТВОТО ИМУНИТЕТА ПАДА И ПО ЛЕСНО СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ВИРУСА.