38

Анонимен

преди 3 години

Да бе добра воля.Парите свършиха.Уволнени са.

37

Чебурашка

преди 3 години

Ректората беше окупиран от тази , която щеше да се пали. Явно са разбрали, че са минали всякакви граници и приличат на рекетьори.

36

Програмист

преди 3 години

Какво значение има? На тоя или на оня площад? Обречени са да са цял живот по площадите, докато не вземат да направят нещо с живота си вместо да винят мафията/държавата/правителството/олигарсите/доган/пеевски/бойко/гешев/тръмп/путин или каквото друго извинение си изберат за своятта посредственост.Но е факт, че бройката им намалява и губят инерция.

35

Анонимен

преди 3 години

До Тръгва ли си днес?: В колко часа това, че аз съм на работа и не мога да следя цял ден телевизора...

34

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, как генерирахте 140 зелени палчета за 3 минути, еййй, ама наистина нямате работа тва протестиращите анархисти, някой хакер ли наехте да виси на платените палатки?....и кво стана като направихте палчетата???....вдигна ли се самочувствието, либидото??

33

ПроСоТо

преди 3 години

До Нищо НовоХайде товарищ, спусни ни вярните новини!От Пасольството ли ги научаваш, или от "***" 20, централата на ЕТ "Корнелия Нинова"!:)

32

Тръгва ли си днес?

преди 3 години

Чакаме Бойко днес да се изнесе за пореден път по терлици от Министерския съвет. Обръщение по всички телевизионни канали на любимий бащица гербаджийски.

31

Анонимен

преди 3 години

Изгонили Мая Манолова от Орлов... Какво падение... А беше Омбудсман... Ама така е: ум робува, ум царува, ум патки пасе. Айде гирррр.....

30

Анонимен

преди 3 години

малко останаха

29

Анонимен

преди 3 години

Брей :) Само се спомена Маджо, и спря live предаването, пейки падат хехе. Ако още 1-2 имена се споменат преди Ристя, и един протестер няма да остане май.

28

Анонимен

преди 3 години

Какво значи добра воля??? Кои сте вие та да имате добрата воля??? Столицата един вид трябва да ви е благодарна. Ами това е чиста проба вандализъм. Лошото е, че у нас е ненаказуем.

27

Треперете, мутри!

преди 3 години

Въпрос до троловете:Как шепа хора от 50 човека окупират цял булевард - от Орлов мост до хотел Плиска и чак до 4-ти километър???

26

пияница мистик

преди 3 години

Еха, ама тези си намериха рахата. Цял ден цъкаш си лаптопчето или телефоня, хранят те без пари, минерална вода също, плащат ти по 50лв всеки ден и вечер само трябва да повикаш час-два "Оставка" и си дерибей през останалото време. Ако бях беден маргинал като тях сигурно и аз щях да ида на палатковия къмпинг. Вечер за 10лв. щях да си взимам по едно шише водка и да пестя по 40лв всеки ден. Сутрин мин. водичка за махмурлука и някоя биричка, може и да лапна някое и друго кебапче аванта.Пълен рахатлък

25

Инфо

преди 3 години

Тези Мажджо ще ли да го правят премиер и да им плаща здравните осигуровки.

24

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Победата на народа над хунтата е...предизвесена и безалтернативна.Ако Боко отиде довечера и говори пред насъбралото се мнозинство,че подава оставка и тръгва на...предсрочни избори,ще влезе в...историята.Ако се...запъва и се крие зад патриотарския...чаршаф,пак ще падне,ама няма да се запомни поне с...една мъжка постъпка като премиер.

23

Анонимен

преди 3 години

Изгониха Манолова и агитката й от Орлов мост и сега тя оттегля подкрепата си за божковиститее на орлов мост. Боже и тея всипки били промяната :) Полицията да почва да бие наред.

22

Маджо

преди 3 години

Бойкикиев и като станеш премиер, да не ме забравиш!

21

Нищо ново

преди 3 години

На барикадата, гербаджийски ***. Днес цял ден трябва да се пишат п'ростотии под тази статия.И да не забравите Масква, Кремъл, Путин, Радефф, зеления чорап, Фигуранта, Черепа и т.н. Пишете, иначе кеш няма.

20

Анонимен

преди 3 години

Ми полицията вече няма да ги пази през нощта и те гледат да са повечко на едно място... Че в тъмното някой, броди...

19

пияница мистик

преди 3 години

До 11Да бе, много несериозни тези метежници. Онзи дебелият му се събират вече 14 дена как не е пил вода и още е жив и не е умрял. Вчера една пък приказваше, как щяла да се самозапали, ако Бойко не си подадял оставката и ей, на! Бойко не си я подал, а тя не се самозапали. Несериозна работа. Дайте малко по-сериозно, искам екшън да има, да ви се смея на акълите. Палете се, умирайте от глад, ако трябва някой да се обеси в знак на протест. Тогава ще ви призная за сериозни терористи