8

До 18

преди 4 години

Моля се да му е отрицателна пробата. Ако не е - Той е накичил други с вируса - те от своя страна в момента накичват още и още други из Кауфланд, училища, болници, на гости и т.н.

7

Анонимен

преди 4 години

Е тоя ако е болен,не ми се мисли колко народ е накичил през тия две седмици!

6

до 15

преди 4 години

украинеца вече има симптоми, т.е. е извън инкубационен период, с други думи в следващите 24 часа просто очакват драстично влошаване!

5

Анонимен

преди 4 години

Ние имаме имунитет, не се плашете толкова от китайската болест.

4

истината боли

преди 4 години

до 1-2 дена България ще пламне, просто вече изтича инкубационният период на първата вълна заразени, а те са много, особено в кварталите на София като тези около Илиенци, пълни с Китайци, пресно завърнали се от Новогодишни празници с родата в Китай. 2020 ще е много тежка година за България....

3

Анонимен

преди 4 години

В Китай има експресни тестове за 2 ч излизат резултатите. Но ние за какво да бързаме. С вашата ултрасъвременна здравна система сме преборили корона вируса още преди да премине границата. А и да какво да слагаме под карантина прибралите се от Китай? Човека се прибрал на 04 Февруари, заразил кой знае колко Старозагорци... Тази мярка-карантина се прилага само в изостанали страни като САЩ...

2

Белдобната Чума

преди 4 години

е Тук! 760 000 000 в Китай са под Карантина, Пратките от Китай са заразни - вируса живее средно 9 дена по повърхности, Парите са Заразени - в Китай ги Горят и печатят нови, а в България, дори няма тестове за Вируса!!

1

Fenasi Kerim

преди 4 години

В Китай слагат под карантина и парите. 10 дни е карантината. Печатат нови Юани и прибират старите. Няма да се учудя ако украинския гражданин е китаец. Досега всички с усложнения и летален изход са азиатци.