26

Анонимен

преди 4 години

Най-лесното обяснение,което един професор може да ви даде,е че липсва профилактика.За другите причини той не иска да говори.Не че не ги знае.

25

Анонимен

преди 4 години

Те хората се страхуват да не им измислят нещо и да им направят операция без да има причина с цел източване на касата

24

Диагностик

преди 4 години

1. Много стрес и липса на спокойствие в начина на живот на повечето обикновени Българи , 2. Много пиене и много фасове. Голяма част от Българите започват още от сутрин и с двете ! 3. Изключително заседнал начин на живот. Лежане пред телевизора и компютъра. Никаква Природа. 4. Отвратителна храна. Ядем 90 процента от ГМО *** на Западна Европа и Юнайтед Стейтс. А новите и "модерни" енергийни напитки , а? ... Ами тези 4 ЕЛЕМЕНТА , като ги осъзнаем .... Това ще е най - добрата ... ПРОФИЛАКТИКА!

23

Анонимен

преди 4 години

Да.В страната се внася 14 хиляди тона палмово масло на година.И това отива в нашата храна.Ама кой да го спре?

22

Sichtpunkt

преди 4 години

Въпросът не е само в профилактиката,а в лошия въздух,който дишаме,лошата храна,която залива пазара,напрежението от мизерия,безработица,което се изражда в агресия и неконтролируемо поведение-в къщи,на улицата,на работното място,в болниците дори.Т.е.причините са комплексни,професоре.Това е АБСОЛЮТНО ПОГРЕШНО! Споменатите болести имат наследствен щам и има рискови групи които са предразположени към подобни заболявания.

21

Калеко Алеко

преди 4 години

Амиии.Кви прегледи , бе? Да ме изкарат тежкоболен и да ме метнат на операционната маса за някой "стент"?!?! За да може някой да си извади 50 бона само от мен?!?! Пийте си домашнярицата. Пафкайте си фасовете. Е_ _ те жената и любовницата. Носете си новите дрехи. И тва ще му е. Никой не е вечен на тази земя! Добра смърт - нЕма! Ама ако може така като на Чарли Чаплин - близо на 90 години , докато си е спал в леглото и е гледал Женевското езеро! БЕЗ мъка! БЕЗ болка! Заспиваш... И си ... чао! ...

20

АНТИ

преди 4 години

Когато цъФнат герберугите,ориентирай се добре,прати по дяволите другите - живота ти ще е наред !

19

Анонимен

преди 4 години

Въпросът не е само в профилактиката,а в лошия въздух,който дишаме,лошата храна,която залива пазара,напрежението от мизерия,безработица,което се изражда в агресия и неконтролируемо поведение-в къщи,на улицата,на работното място,в болниците дори.Т.е.причините са комплексни,професоре.

18

Яким Вълев Донев 2

преди 4 години

..... Хората вече дори ги е страх да ходят по "профилактични прегледи" !!! Защото НЕ знаят на КОЙ ще попаднат ! Дали няма да им "извадят" някоя страховита болест , за да може някой "пичага в бяла престилка" да си напълни джоба от тях! Я СТЕНТ ... Я ЗЪБИ ... Я НЕЩО ДРУГО ... !!!!! Ако имат пари - най - доброто решение е лечение в чужбина !!! ...... Но ако нямат , както са повечето ?!?! ... И второ основно нещо - 2. ЛИПСАТА НА СПОКОЙСТВИЕ В ЖИВОТА ..... А тази липса много често избива някъде ...:(

17

тъй де

преди 4 години

Такива като тая всеядната джендърка наградена от БХК,къде сега я гласят за нов министър е една от многото виновни.На 20 години моля ви се написала стратегия за здравеопазването.Ей заради такива като нея службогонци сме на туй дередже!

16

Анонимен

преди 4 години

До Яким Вълев Донев---------------------------------------През 60-те,70-те и 80-те години пак бяхте недоволни.

15

Орландовци&Малаш

преди 4 години

На всеки некролог си пише кой от какво е умрял, примерно - от близките и роднините или от "любящата" съпруга.А на лекарите това им прифесията, да морят хората.

14

демограф

преди 4 години

Голямата смъртност се дължи на голямата раждаемост през Лошите комунисто -социалистически години когато имаше медицина и образование сега се храним със спомени и лоша Кауфландска храна и за това се мре.

13

Анонимен

преди 4 години

съгласен съм с мненито че ние сами трябва да си помогнем правилата и рецептата е много проста и евтина но трябва огромна воля за да започнеш тази диета която в последствие като видиш добрите резултати трябва да ти стане начин на живот състои се в следното всеки ден много движение ако можете да бягате бягаите но наи добре е движението с ходене и другото умерено ядене и алкохол без тъпчене и напиване до няколко месеца ще имате чудесни органични резултати ГАРАНЦИЯ

12

Яким Вълев Донев

преди 4 години

НЕ Профилактиката е виновна ... А почти пълната липса на две основни неща в живота на обикновения Българин !!! ... 1. ЛИПСАТА НА ИСТИНСКИ ЛЕКАРИ. ЛИПСАТА НА КАЧЕСТВЕНИ ДИАГНОСТИЦИ ! ... Те една нищо и никаква "диагноза" НЕ могат да дадат повечето сега ... А те мотаят по няколко болници и стотина "специалисти" ... Освен това те гледат главно в портфейла ... Колко ще изкараш и ще им дадеш , а не от какво да те лекуват! ИСТИНСКИ ЛЕКАРИ имаше през 70-те , 80-те и 90-те ... После ... Изчезнаха !!!

11

Читател

преди 4 години

В България спешна помощ при симптоми на инфаркт дава аналгин за обезболяване, а болниците отказват да приемат болния. За какъв напредък и за какъв живот говорим изобщо....

10

Анонимен

преди 4 години

Това е част от Промяната на резидент румен радев ветото, отговорен за разграбването, унищожаването и затриването на България и българската нация!Щастливи и доволни ли сте, доведе ли тая Промяна до просперитет в живота ви, високи доходи, успехи, щастие и здраве?ХАК ДАВИ Е, ВИЕ СИ ГО ИЗБРАХТЕ, ЯЖТЕ СЕГА ПОПАРАТА!

9

баба мара

преди 4 години

ами то това е целта да измираме по бързо и да не тежим на бюджета

8

Анонимен

преди 4 години

Кой работещ може да си позволи да чака с часове пред кабинетите за профилактика?Там и здрав да си,ще се разболееш от висене с часове около болните.А някои доктори на профилактика му викат да ти измерят кръвното и височината.Т.е.всичко е проформа.

7

Факт

преди 4 години

Ако нямаш пари,не можеш да разчиташ на профилактика,ще я претупат.!То не че ако имаш, няма да ти поставят на здраво сърце някой стент,примерно...