15

Анонимен

преди 4 години

Изпратили сме нашия да учи в Америка и върнели ли се заради българка ще се разправяме с него.

14

Евроатлантик

преди 4 години

ЕС и евроатлантизма са най-доброто нещо което се е случвало на България за 1300 години история. При социализма заплатите бяха по 10 долара, ето човека казва само една буца кашкавал може да си купи човек, и то само витоша или балкански, тогава нямаш 20 вида кашкавал, а сега човека генерален директор на Гугул в САЩ и се върнал в България защото днес в ЕС и НАТО в България се живее прекрасно, повече такива предавания да дават по бългериа онеър, браво!

13

Анонимен

преди 4 години

Бягат слабите и негоднитеАко това беше така, ни Америка щеше да е открита и заселена, ни нищо. Точно обратното е, слабите и негодните седят под сянката на някой като БокУ и си викат: "Абе, добре си ми е, ето, хванахме се за зелено, ще изкараме и тази година. Може и МРЗ-то да вдигнат, ей...".

12

Сто

преди 4 години

Голямо мрънкане и отново недоволен е Бай ***, че някой се връща тук. Човекът с голяма вероятност е милионер от крипто инвестиции и му е все тая какво си мисли Бай *** от форумите. Блокчейн технологиите след 20 години ще са като грамотността, който не ги владее ще е социален инвалид и маргинал.

11

Анонимен

преди 4 години

Цял народ гладува заради далаверите на управляващите ,разни мушмоли ми се разкарват с коли над 200 000 лева ! Това е безобразие и геноцид ,но българина е прекалено търпелив ! Пикла на 20 години с кола струваща поне половин милион ! Направо закривайте държавата нея я няма !

10

Анонимен

преди 4 години

Асене, това, което казваш, е вярно - електронизацията ще оправи и забърза доста неща.Това, което ти предстои да разбереш, е, че самата държава не иска електронизация - тя иска послушни чиновници зад гишета, защото те са гласоподаватели. Иска да се губят документи, да има хаос, та да се лови риба в мътна вода.Успех ти пожелавам, но ти давам около две години, преди да си съберете багажа за САЩ :)Освен ако не си решил да стоиш за заплата и да си гледаш кефа в някоя яка фирма, тогава ще останеш.

9

Жена

преди 4 години

Аз съм жена, която скоро мисли да пътува към Терминал 2. И ако харесам някой мъж и се опита да ме върне ще му кажа или да остава с мене в чужбина или да се връща сам. С ***, които избират България не се занимавам.

8

Анонимен

преди 4 години

Като прекара няколкомесеца в Тикволенд, ще си събере багажа.

7

WTF????

преди 4 години

Какво върна у нас софтуерен инженер в Google?Психическо заболяване?????

6

:)

преди 4 години

Дошъл е да прави софтуер, защото си мисли, че в БГ-то може да намери евтини писачи на код. Да, ама не! Кадърните програмисти бягат в Западна Европа, както самият той е направил преди. След по-малко от година, ще е разбрал истината и ще си е бил камшика. Ако е по-бавен, ще го налазят Калинки от администрацията, ще го рекетират и пак ще се махне, но по-беден и силно изнервен. България е пропаднала държава, а управляващите са чисти мафиоти!

5

Любов, ли...

преди 4 години

Фантазиите често провалят хората.Реалността учи!!

4

Pen

преди 4 години

А така , искам за всеки ,който се е завърнал да има статия !! :))

3

Анонимен

преди 4 години

Е, на всеки мъж може да се случи да си загуби ума. Ама тя любовта е нетрайна. Ще мине някой година, ще се оправи човека ще си възвърне ума. И после беж беж краченца обратно към Америката....

2

Бау

преди 4 години

Ще опита, ще разбере, че тук е почти невъзможно и с любовта на живота си ще отидат пак там...

1

Анонимен

преди 4 години

това мъжете сме много прости!!като видим жена и.....