14

MaйMyнaтa

преди 5 години

Толко ли са важни тия тyмбaци та почвате от рано с тях, щото вие ги рекламирате. Ако не са по медиите никой няма да го энае тоэ картоф, кой е и закво се бори.

13

Анонимен

преди 5 години

Значи какво излиза - ГЕРБ увправяла от 10 години и закриля мафията,а иначе пак БСП, които не са на власт били виновниАман от промиване на мозъци.

12

Анонимен

преди 5 години

Не ставайте смешни - какво значи укривал в хотел.Хотелът да не би да е на Бенчев.Всеки има право да отиде в хотел.

11

Мая се

преди 5 години

До Чудя се: вероятно щеше да е ЗКПЧ - заместник командир по политическата част.

10

Анонимен

преди 5 години

Жалкото е, че ще пуснат тия от групата дето трябва да са във затвора.

9

Чудя се......

преди 5 години

.....като какъв щеше да работи Митето преди 10.11.1989,понеже сега бил КОНСУЛТАНТ на Бенчето!?

8

Киро Х

преди 5 години

Такова срастване, сливане и унификация на мафия с държава, каквото наблюдаваме е момента в Бг, света не е виждал дори в Мексико, Ел Салвадор и в Кокаинова Латинска Америка. И не, не е виновен едноставно Банкянскио Самодържанец. Цялата политическа клика е за прокуратурата на независим военен трибунал, който да реже месо, раздавайки смело смъртни присъди. Това може да бъде постигнато само с помощта на родолюбци, вероятно от диаспората, които да действат по примера на Фюрера, Дучето и Франко! Амин!

7

Анонимен

преди 5 години

До А беОчичките от време на време се взема на много голямо и тоя, който го командва също от време на време му показва, че не е така. Но простата му глава не увира. Даже и го гърмяха и пак се ежи.

6

А бе

преди 5 години

Очите има престъпен стаж за пенсия,те сега се сетиха да го търсят!Дали не е настъпил интересите на някой Суджук?Иначе няма кой да го пипа.Помним много добре,как след престрелката с Божо Кравата го бяха изкарали едва ли не жертва!Всеки ден имаше бюлетин за състоянието на пикочния му мехур.Сега,като се вразуми-ще утихне и ще си плаща,а на него обезщетението за ареста ще плати държавата,както винаги става...

5

..

преди 5 години

Ще поиска да го върнат в БГ без дело. Делото само ще увеличи престоя му в турския затвор, а там не е като у нас. Тук е цар, а там е поредния. Трябва да е луда да не пожелае сам да си дойде в БГ.Ще боледува, ще куца, ще плаче и ще го пуснат за добро поведение. Ако няма късмет... тогава домашен арест.

4

XAXAXA

преди 5 години

Пак ще го пуснат като невинен, че дори и жертва може да го изкарат и да му се извинят, а той пък може да съди държавата в Сразбург че го претиснява да си върши "законния бизнес", и ще я осъди.Няма такава пародия.

3

Анонимен

преди 5 години

То като четеш просто да се чудиш защо е тая "акция". Всички на практика ще се окажат "чисти". И турсакта полиция не го вози в полицейска кола ами в някаква друга културно и с уважение.

2

Анонимен

преди 5 години

Сега щи налегнат всички възможни болести...

1

Анонимен

преди 5 години

Най-добре за случая да се извикат китайски съдии и прокурори. На нашето правосъдие нямам вяра.