13

Анонимен

преди 6 години

То вече е опетнено бе, ухилено корумпе.Сега и на герой ли ще се правиш.А не ти ли минава през крадливата глава да върнеш откраднатите 1.2 млн от българските данъкоплатци.

12

Анонимен

преди 6 години

Днес бедните хора решиха , на червения суджук да му бъде изпратен колет с 100 кг. суджук . Явно човека е разтроен , че няма за него суджук . Др. червен суджук няма да се косиш , ще ти дарим и ракия както си свикнал при бай Тошо , ВСИЧКО НА АВАНТА .

11

Ф.С.В.

преди 6 години

Хм - вече има нова терминология в политическите, бизнес и властимащи среди- зет - това е мъжа до дъщерята на даденият корумпиран субект !-- снаха - жена до сина на даденият корумпиран субект - баба - жена до мъжа падащ се дядо на жената на корумпираният субект- внуче- дете от съвместният живот на дъщерята и мъжът до нея (несемеен)-Явно в тези среди е много важно да не са близки родственици въпреки че живеят под един покрив и са от една кръв- Целта оправдава средствата- Парите обединяват всичко)

10

Анонимен

преди 6 години

Приказката за милиони няма закони е вярна един Спас от Кочариново го направиха най-големия измамник ,но такива като тоя минават само с оставки. До кога гербавите ще продължават тоя цирк не чувстват ли ,че вече не са смешни, а жалки.

9

язък!

преди 6 години

Много жалко! Единствения читав здравен министър от много години, и така да се изложи с тези поръчки! Язък за човека, но колкото и да е симпатичен и прекрасен като лекар, все пак трябва да спазва някаква етика и хигиена на взаимоотношения в бизнеса! Заради пустите пари стана за резил!

8

Циник

преди 6 години

"На мъжа от когото дъщеря му има дете.."Тази формулировка - кърти мивки!

7

Анонимен

преди 6 години

Просто цялото останало население по тия земи е от кликата на шуробаджанащината. Тия на високите етажи са всъщност еманация на нацията.

6

Анонимен

преди 6 години

Баш суджука, бърза да се отърве от разобличените крадци. Вместо да последва примера,на един премиер подал оставка на днешната дата,през 1992 година.

5

123

преди 6 години

Достойна постъпка на достоен човек. Щом някой в МЗ има намерение да направи нещо добро за здравеопазването, веднага му спретват компромат. Защо предишният - Москов не си подаде оставка и не му я поискаха, нищо че направи куп простотии,да не говорим за ваксините от Турция?

4

Анонимен

преди 6 години

А аз питам защо той още не е арестуван?

3

Анонимен

преди 6 години

С други думи признат грях не е грях чудя се само дали така мислят и в цацаратурата.

2

Анонимен

преди 6 години

60 години се борил за името си?!Ам дал сладката баничка в устата на зетчето...

1

Анонимен

преди 6 години

Народен съд и в затвора с Тиквата.