7

anon

преди 6 години

горкия човек. много жалко.но ми е интересно на колко години е бил когато е взел заема. щом сега е пенсионер, преди 10 години колко са му оставали до пенсия. имал ли е шанс изобщо да изплати този заем. хора не се заробвайте с тези заеми. заем се тегли само ако ще ти помогне да изкараш още повече пари. не се тегли за материални облаги, почивки, сватби, и т.н.

6

Цецо

преди 6 години

Как така са му продали жилището, при условие, че няма друго, в което да живее?!? Това не е ли противозаконно? Изедници мръсни!!!

5

Явор

преди 6 години

Не искам да защитавам лекарката, която очевидно се е държала неадекватно или да критикувам момчето, което е отишло където си му е ред, но според мен хора, които не могат да чакат на опашка нямат място в поликлиниките въобще и изобщо. Или да имат възможност да пратят близък или някой да отиде до тях.

4

ужаса

преди 6 години

Всички знаем какви са предложенията за предоговаряне на кредитите,още 50%отгоре на кредита,този човек не е единствения ограбен от банките такива са хиляди,в един съд в София има така наречената стена на плача,там вижте каква трагедия е,ЧСИ и банки срещу народа,за съжаление народа губи...

3

Бай Тошо

преди 6 години

По бае тошево време това беше немислимо.

2

Оруел

преди 6 години

Да се пише афганистанец, юе има три пъти ядене от млади агънца, подслон и джобни!

1

Анонимен

преди 6 години

И не е единствения ....... :(((((