35

1

преди 6 години

Тези изтрещяха съвсем !!

34

АнтиВеган

преди 6 години

Защо веганите не коментират случая в Белгия, където семейство вегани подложиха бебето си на веганска диета и следствие на това бебето им почина. Дори майката веганка не кърмила бебето си, това е върха на веганската еволюция.

33

Колев

преди 6 години

Абе вие се побъркахте бе!!! Има си хранителна верига от време оно. Какви права на животните какви 5 лева. Къде къде по-сериозни неща има...

32

еко-био

преди 6 години

Аз пък протестирам срещу консумацията на растителни продукти богати на фибри /бобови култури/. Това предизвиква прекомерно отделяне на стомашни газове - метан. Миризмата за околните е отблъскваща, но основния отрицателен ефект е, че се разрушава озоновия слой.

31

Анонимен

преди 6 години

Защо пък трябва да ползвам обувки от изкуствена ,"еко" кожа, която всъщност е пластмаса - така се насърчава химическата индустрия, която трови въздуха, водата, почвата!! Сътоветно е вредна за хора, животни, растения.Още от праисторически времена хората са ползвали кожи, ЗА ДА СЕ ОБЛЕКАТ, и месо ЗА ДА СЕ НАХРАНЯТ. В традиционните ни занаяти се ползват кожи.Иначе и аз съм против убиването за удоволствие на какъвто и да е жив организъм.

30

Мнение

преди 6 години

По външния вид на този веган може да се направи извода, че храненето само с трева е опасно за здравето на човека! Да бъдат така добри въпросните вегани да вредят с начина си на живот само на себе си, а не да ми казват на мен какво да ям и с какво да храня децата си!?

29

Анонимен

преди 6 години

В статията не се коментира отглеждането на животни за храна. Явно коментиращите дори не са я прочели. Просто дай ни да плюем, защото така ни е кеф.

28

Не веган

преди 6 години

телеграма: сине идвай си, че в събота ще колим динята

27

Анонимен

преди 6 години

Алооо Днес.бг, месоядни хора няма. Месоядни са тигрите, ние сме всеядни... жирналистическа (не)грамотност

26

Бай Иван

преди 6 години

Пак ли този дългокос ***.

25

Анонимен

преди 6 години

-Защо плачеш?-Заради лука!-Е-е-е, вие веганите прекалявате вече!

24

Анонимен

преди 6 години

Човека е част от животинското царство на тази планета. Това, че сме по-интелигентни от останалите видове не ни прави по-различни. Животните се избиват сами едно друго така е било така и ще бъде. Видове са изчезвали и преди намесата на човека и ще изчезват след като нас вече ни няма. Не сме център на вселената.

23

Глист

преди 6 години

И аз имам чувства ,не ме убивайте !

22

Тато из Правец

преди 6 години

Все повече се убеждавам ,че закриването на Белене е моя голяма грешка ! Нищонеправещи хора печелят пари от несъществуващи проблеми ! Вегани ! Тия у Освиенцим всички са били вегани/ по принуда/ и нали виждате ,че са само кожа и кост ! Смрът на веганите !

21

Анонимен

преди 6 години

Конституция за животни??? Тия са за психодиспансер всичките...

20

до Анкета

преди 6 години

Вратле от свинче!

19

G

преди 6 години

Тия ако така защитават неродените деца, в Булгария няма да има деммографски проблем.АБОРТА Е УБИСТВО!!!!! И веганите го правят, а децата в утробата и те имат чувства.

18

Анонимен

преди 6 години

Добре бе... закон за правата на живоните по конституция... ок. А какво става когато примерно вълк убие да речем заек? Какво правим тогава? Кой е виновен и как семейството на заека ще си търси правата по конституция? Питам за един приятел...

17

Анонимен

преди 6 години

Тоя Никола Донев е толкова ***, че целия ФБ го прави крив. Анорексичния ***, суче пари от НПО и няма един ден трудов стаж. *** и клошаря му!

16

Анкета

преди 6 години

Я кажете кое ви е любимото кулинарно животинче? Ще дам пример: моето е агънце.