247

Анонимен

преди 6 години

Русия не е цивилизована държава и никога не е била. Прескочи от средновековен феодализъм в античовешки комунизъм, който след това замени с олигархично-мафиотска КГБ диктатура. Руснаците нямат икономика. Да си изпомпваш и разпродаваш природните богатства с бясни темпове не е икономика, а безумно късогледство, което обрича бъдещото поколение руснаци на още по-голяма скотия и мизерия.

246

Срещу

преди 6 години

До Иван дето пише "България винаги е била добре, когато на нейна страна е била Русия."Може да е така, но това е защото само тогава не е работила срещу България.

245

Може

преди 6 години

До "...Бях в хотел на морето. Не знам защо на рецепсията бяха сложили...".Може хотела да е на руски собственици.

244

Запознат

преди 6 години

Руската окупация след ДЕВЕТИ ни струва 140 милиарда лв. Тя ни натресе насила пещерния комунизъм. От 94% собственици ,*** направиха 100% наемни работници.Направиха работните българи руснаци,При цени на петрола $18 ,Русия ни го продаваше по $22.

243

Сигурно

преди 6 години

По-добре да го покани за 150 годишнината или за 200 годишнината. Макар, че не е сигурно дали пилота ще е още президент.

242

pomne6t

преди 6 години

До чудомир: "Русия е една мафиотска,дивашка и изостанала държава.Далеч от България,повече войски на НАТО веднага." (цитат)Това което сте написали е истината на истините. Националните медии трябва да започват предаванията си и особено новините с това ваше изречение, а всички вестници да го поставят с големи букви на челна страница всеки брой.

241

Анонимен

преди 6 години

Имало било русофили-глупости! Русофили са на маса и във форумите. Защо никой от тях не си изпрати детето в Русия, не си купи нов модел Лада и не яде *** от магазини Березка а? Само плямпат небивалици, но драпат със зъби и нокти на запад.

240

Анонимен

преди 6 години

До *** АКО ТИ ГО НАПРАВИШ ЩЕ РАЗБЕРЕШ ЗАЩО СИ ПЛЕМЕННИК НА ЦАР КИРО

239

Тъпак

преди 6 години

Искам да кажа, че доста хора са минали през този кръстопът България и са оставили по нещо. Сега виж фламандеца в коя държава е живял. Знам че не е англосаксонец, просто обогатявам знанията на хората. Чичо Гугъл бързо казва кой какъв е. Ако някой пък си направи ДНК изследване , би се учудил от резултата

238

Анонимен

преди 6 години

Голяма любов, голяма дружба, голямо братство, ама над 1,5 милиона българи отидоха да живеят на запад, а никой не отиде в Русия нали? Даже и детенцето на *** Решетникова е в САЩ, а не в Русия.

237

Анонимен

преди 6 години

Бях в хотел на морето. Не знам защо на рецепсията бяха сложили една дебела рускиня. Тя окончателно разби всичките ми представи че сме "братски" народи. Държеше се високомерно, грубо и гадно със всички българи и привелигироваше само руснаците. Чувствах се онеправдан в собствената си родина.

236

Анонимен

преди 6 години

И що ни оставихте 5 века да ни колят и изнасилват жените Турчулята, като сме братя? *** ще изтрие коментара знам!!!

235

Анонимен

преди 6 години

До Иван 4Е КАКВО ДОБРО СМЕ ВИДЕЛИ ОТ РУСИЯ СЛЕД АЛЕКСАНДЪР 2 ДО СЕГА ?

234

Анонимен

преди 6 години

До Я РУССКИЙ РИСКИЯ НАРОД МОЖЕ БИ ---РУСКИТЕ ПОЛИТИЦИ МРАЗЯТ ВСИ4КИ ДОРИ И РУСНАЦИТЕ ОБИ4АТ САМО ДЕНГИ

233

Анонимен

преди 6 години

Само Русия ке ни спаси. Газ, горива - най скъпите в европа са при нас. Що така като сме братя?

232

Иван

преди 6 години

България винаги е била добре, когато на нейна страна е била Русия. Колкото и да не им се иска на ***, повечето българи са били и ще бъдат приятели на Русия. Честно казано повечето русофоби, които познавам даже не живеят в България.

231

Анонимен

преди 6 години

фЕРДИНАНТ ЯКО СЕ Е ИЗГАВРИЛ С РУСНАЦИТЕ КАТО ГИ КАРА ДА ПОДПИШАТ КАПИТУЛАЦИЯТА СИ НА 3 МАРТ ..... 100 ГОДИНИ ОТ ТОВА СЪБИТИЕ И ОЩЕ УНИЩОЖАВА СЯКАКВА ХИБРИДНА ПРОПАГАНДА

230

Анонимен

преди 6 години

С тоя ще си говорим за дружба когато:1.Лукойл прекрати картела на горивата, повиши качеството им и започне да плаща данъци.2. Газпром започне да продава газ на България по пазарни цени.3. Прекрати хибридната война в България.Докато това не стане, всеки нормален българин и родолюбец ще смята Русия за враг.

229

Българин

преди 6 години

Напред с братска Русия!

228

джо

преди 6 години

брей, много соросоиден ***, дал бог, личи си кой как си изкарва прехраната.