165

Анонимен

преди 6 години

Широко му е около шията на Пиндостан - нали голямата локва му осигурява дистанция.Съвсем различен е проблемът за Европа. Онзи ден на евр0гейците им се подгънаха краката, след като само два руски ракетоносни флагмана-гиганта на Северния флот спокойно и без шум влязоха в Балтийско море. Нашите меки китки като по команда започнаха да протестират срещу новите санкции и даже да заплашват Пиндостан с контрасанкции.

164

Анонимен

преди 6 години

Тоз 202 горкия има много сериозни психично проблеми :( тъжна картинка

163

Анонимен

преди 6 години

До warfareТи май си чел единствено руския прочит на историята, според която запада винаги е лош и агресивен и напада а Русия е добра, миролюбива и "освобождава" народите. Според този прочит Грузия и Украйна нападнаха Русия и и отнеха територии.

162

Анонимен

преди 6 години

Единствения проблем пред НАТО ще бъде, че няма да има с кого да подпише договора за безусловна капитулация на Русия. Шайката на Путин ще бъде избита от самите руснаци или ще избяга в Северна Корея.

161

Руска дезинформация

преди 6 години

До ЕСТия русофилски лъжи ги разправяй на русифилското край Копринка, когато палите европейски знамена.

160

ЕС

преди 6 години

Платената информация няма да помогне на действителноста -Западните сили не спазиха споразумението след втората световна война да не доближават границите на Русия ,искаха и с преврат в Украйна да направят база на НАТО в Крим и сложат контрол над черноморския регион ,но руското разузнаване уесети това и резултата е ясен.Сега вместо да правят ембарго е необходимо да седнат на една маса и се разберат защото Русия не е САЩ и малко и трябва за да се започне а тя много напред с материала

159

nNn

преди 6 години

Барон Хастинг Лайънел Исмей е казал за целта на НАТО : "да държи руснаците вън, американците вътре, а немците долу", а този англичанин е бил първия Ген. сектерар точно на НАТО! Сега ако обаче Германия достигне 2% от брутния си продукт за военни разходи то значи ще мине Русия във военния бюджет, а немците просто не харчат пари напразно, все пак една от най-успешните сделки на Меркел беше когато немски военни обучиха "прословутите зелени човечета завзели безкръвно Крим"!

158

RS

преди 6 години

Путин направи за смях целия "Запад" , всички зависят от неговите ходове. Колкото и да се опитвате да величаете Америка вече не ви минава номера - тя е тръгнала стремглаво надолу!

157

wtf

преди 6 години

Dnes.bg абсолютна фалшива медия! По-нереална статия с измислени глупости вътре не бях чел скоро !!! ...

156

abonat11

преди 6 години

На злобните западни псевдомедии им остана само да бълват змии и гущери срещу Русия докато някоя нощ г-н Ун не им дръпне шалтера.Западът е слаб за амбициите си да доминира, но го боли да си го признае.Времето ще му го наложи.Технологии се развиват, но червените линии на руския свят не се преминават, защото никой не е устойчив на ядрен удар.

155

Ясен Донев

преди 6 години

Чиста параноя! Ще вземат НАТО-вци да видят някоя ракета да се изтрелва към тях, а в същото време Русия да демонстирра противоракетната си отбрана. Ако решат да изпробват гехтиге си нови технологии как ще реагират на тяхна си Ядрена глава - НАТО-вци ще решат, че тях целят. И както членове на НАТО обичат да правят, е да стрелят без мн мн да се допитват до другата страна, дори и до своите военачалници - дипломати, както беше с Турция и бомбандировача. Все едно Русия е с някой злонамерен диктатор

154

Анонимен

преди 6 години

До "султан Ердоган"Това са пълни глупости и го знаеш.

153

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Давай, Вова !Мачкай евроатлантическите плъхове !

152

упс...

преди 6 години

Факт е, че днес Европа е по-добре защитена от когато и да е през последните десетилетия.-------Твърдения на болни мозъци!Дори висшето военно командване на НАТО в САЩ и Евпопа твърдят обратното!Последния пример беше конфликта между Макарона и началник щабафна френските въоръжени сили Пиер дьо Вилие!

151

от даскала

преди 6 години

О, руси! Аз друг път ви славяхза подвиг велик и чудесен,високо ви лкът поставяхвъв мойта душа, в мойта песен!Вий някога знаме Христоворазвяхте за благо човешко строшихте ни игото тежко,а днеска ни носите НОВО!..............................................Да благодарим на Дядо Вазовче е написал тези редове за даняма никакво съмнение в Думите на Апостола Левскикоито са истината!Който ни освободи, той ще ни пороби!

150

>>

преди 6 години

"За мен е важно България да няма врагове в тези турбулентни времена"!? Хаха това ми прилича на част от партийна реч на Цецка Нещо подобно на речта на един бакалски сметкажия с диплома от пазара, който герберите сложиха за кмет. Града е 70% старци обаче нашия излиза смело напред като комунист пред мандра и казва Нашия Град е динамичен и модерен! Точка!

149

Анонимен

преди 6 години

Русия ако пуцне травеститите от НАТО и евро гейовете нямат да имат време и да пpъднат!

148

ехх винету който чел

преди 6 години

да ние нали според бай ти бойко сме овчари как ще ги осъзнаеме тези Мъдрости ??

147

Анонимен

преди 6 години

герберските суджуци са малка простотия

146

Анонимен

преди 6 години

Всички плюят Бойко, но не осъзнават, че той води много мъдра външна политика и се старае да поддържа добросъседски отношения с всички. За мен е важно България да няма врагове в тези турбулентни времена! Онзи ден се видя с лидерите на Гърция и Сърбия, подписваме договор с макетата, с турците сме на "комшу", руснаците идват по черноморието, американците са доволни или поне не ни обръщат голямо внимание, а за ЕС сме "отличници"... отделно внимава патреотите да не забъркат някоя простотия.