42

ДО ПЕНСИОНЕР 38

преди 6 години

Г-н Пенсионер, ще станат високи, когато се създадат работни места! Само се запитай колко автомобила плащат винетка ежегодно в България и защо се заплаща тази 97 левова винетка? А за пенсиите, ние няма как Ви помогнем, освен да ви изпратим пари от чужбина, та да сте живи и здрави. Вие, пенсионерите, съградихте България с двете си ръце, малцина изменници я окупираха, разпродадоха и дадоха на концесия, а ние имигрантите останахме без работа там.

41

Анонимен

преди 6 години

Когато остарееш , което е неибежно да видим теб кой ще те защити от грабеж на ромите.. Така че господа не слагайте минуси , и не правете евала на предателите.

40

Анонимен

преди 6 години

ДО28 И МЕНЕ МНОГО МЕ УЧИ БКП НА РУСКИ НА МСРКСИЗЪМ НА СОЦИАЛИЗЪМ НА ПЛАНОВО СТОПАНСТВО НО КАТО ОТИДОХ НА ЗАПАД СЕ НАУЧИХ НА НАЙ ДОБРО. И ТО НА СВЕТОВНО НИВО.

39

Анонимен

преди 6 години

да задам един въпрос към плюещите излезлите навън българи-Вие колко пари вкарахте в българската икономика, че за хората навън го пише по-горе в статията?

38

Ванката

преди 6 години

ДО 16.Абе хашлак. В България колко безработни има бе? И защо има толкова безработни, а?Знаеш ли колко народ ще спре да съществува в България, ако този паричен поток спре?Щял да се увели чи с 50 милиарда... и как ще стане, тези 50 милиарда ще се материализират от присъствието на 3 милиона безработни?!?Поздрави от Холандия!

37

Пенсионер

преди 6 години

Ама от тях не влизат данъци и осигуровки в РБ. Печелят само банките от преводни такси. А като се върнат за малко тук ревът, че пътищата били лоши, че пенсиите на родителите им били ниски. Как при това положение ще станат високи?

36

Анонимен

преди 6 години

айде стига спорихте бе, ауу като децата..един стои пред компа в гърция, другия в българия и се нареждат..ами така са решили хората, всеки се оправя както може в този живот,защо пък всички трябва да правят едно и също, да не сме в северна корея?

35

Анонимен

преди 6 години

Ние храним майките бащите на предателите , а дали някой ще храни нас , когато остарем и останем едно на едно с ромите. Дали ще има пари за пенсиите и ромите ще ни хранят. Затова трябва да бъдем безпощадни с предателите , като през турско , отиваш в турско село зет или булка , всички се отричат от теб..

34

Емигрант до 23

преди 6 години

Радвайте се, че има такива предатели/емигранти, за да може да мятате гьобеци по кръчмите! Парите, които се пращат на роднини се вливат така или иначе в икономиката и затова още не си тръгнал/а да събираш по кофите, но и това време ще дойде...

33

Анонимен

преди 6 години

в българия смао наркомани и роми останаха, малкото свестни хора са 5-10 процента, всичко друго селляния....

32

Анонимен

преди 6 години

Някакви плюнки инвеститори се страхуват да направят 1-2 милиона евро инвестиции. По-сигурно е да откраднат от държавната поръчка. Има за всички да си инвестират в банковите сметки.

31

Анонимен

преди 6 години

и нека сега да излезнат ония некадърници от правителството и да се хвалят колко пътища направили. Хората имат нужда от нормални доходи да съществуват. Докато това не се случи всеки ден от БГ ще си тръгват стотици хора. А пращането е до време. Нали не мислите че след 15-20 години навън някой ше го е грижа вече какво става в БГ. Имам вече много познати които са дръпнали цялата си фамилия както и приятелите си. Вече с години и на почивка не се прибират. За децата им да не говорим.....

30

Андрешко.

преди 6 години

Защото балъците още не са се усетили,че в България банките вече ще им вземат по 2 лв,$2 или 2евро всеки месец и почти никаква лихва...Когато разберат ще има отлив от инвестиции.

29

Бесен

преди 6 години

26 анонимен . Какво знаят по добре твоите

28

до 27

преди 6 години

"Ние храним майките и бащите на предателите с осигуровките и данъците , защитаваме ги от ромски мародери.."точно ти едва ли някого храниш, сигурно теб те хранят...вашите или социалните...ти ако "хранеше" някой немаше да висиш и да драскаш тук

27

Анонимен

преди 6 години

А колко пари е дала българия за да се изучат тези гастарбайтери не се отчита. Като се тегли чертата сигурно ще се окаже че по добре да не са се раждали.

26

Анонимен

преди 6 години

Ние храним майките и бащите на предателите с осигуровките и данъците , защитаваме ги от ромски мародери..

25

Анонимен

преди 6 години

До 23моите знаят по-добре от твоите

24

Анонимен

преди 6 години

Това ще е само временен ефект.От една страна децата на емигрантите нищо няма да ги свързва с България, от друга с времето емигрантите ще намаляват, защото и самото население се топи бързо.А, както каза някой , когато починат възрастните и няма да се пращат пари повече!А, за бизнес в БГ не може да се говори, всичко е отклоняване на средства или мутренски тип "бизнес",шуро-баджанащина и далавери. Изчанчена работа - викате му "бизнес'' , но НЕ е!!!

23

Анонимен

преди 6 години

Като Ви Спрат "програмките" от Европа и ако емигрантите спрат да пращат кинти -Ко'праим !?!?Само на данъци и такси ли ще е караме ?!?