93

Тоца Крокодила

преди 6 години

се била напила здраво се млатила със една текила

92

Неграмотно

преди 6 години

"Бившата съпруга на убиецът е в шок", моля, да се поправи на "Бившата съпруга на убиецА е в шок" (ако не е проблем). Благодаря.

91

mda

преди 6 години

Хващат ме бесовете ама не на тоя назобен.... нито на жената дето е била с него... а на факта че всеки ден гледам ... политици да ми обясняват, че всичко е нормално... полицаи, които протестират, съдии които пускат подобните от затвори и психиатрите дето не ги прибират по лудниците... и може би най-вече на мен и на хората около мен че вече сме свикнали с тая помия.

90

s

преди 6 години

До ГошуМи кажи причината де!

89

THE JOKER

преди 6 години

Жените правят от грешни, по- грешни избори за мъже, е то тогава кой им е виновен на жените? Хващат си мю,сюлмани после пропищяват, хващат си битови алкохолици и наркомани и после пропищяват, хващат си мутри и после пропищяват, хващат си кварталната *** и после пропищяват. Аз такива жени не съжалявам.

88

Анонимен

преди 6 години

какво съвпадение . убитата яна от дон цеци и тази са от Лом. Няма ли кой на тези от Лом и Видин когато тръгват за София да им обясни живота......... и защо са бедни.

87

do Гошу

преди 6 години

Ми кажи как са нещата като ги познаваш и двамата.Бтв, не знам дали знаеш, но всички лоши хора, смятат себе си за добри !т.е. никой човек според себе си, не се стреми към лошо - всеки според себе си - винаги се стреми да направи добро.и тоя убиец сигурно е мислел че като я убие ще я прати на по хубаво място

86

Ферари

преди 6 години

Доколкото си спомням около Коледа едно красиво момиче беше убито от едно обикновено момче в пловдивско село. Българина не умее да цени красотата правилно, както и много други неща. Също така има монотонно наложен стереотип, и тези които го наложиха сега седят като "пръднал в трамвая".

85

Анонимен

преди 6 години

До Гошу 88Разкажи де! Не само да гадаем !

84

Нормален

преди 6 години

В наше село красивите момичета излизат с лошите назобени като магарета татуирани бодибилдъри с 15 годишни BMW-та.Разбира се ,,мутрите" се държат с тях като с ***.Псуват ги, говорят им на *** и понякога ги пошляпват.Ако питате някое от тези момичета как се казва тя няма да ви отговори.Представят се с - Аз съм гаджето на ........... еди кой си.Те нямат имена!Те са гаджетата на ............Понякога ми е смешно, понякога ми е тъжно.

83

Гошу

преди 6 години

Вчера ви написах, че я познавам. Изчетох и коментарите ви. Ще ви кажа, че никой дори малко не се доближава до истината, защо Вив беше с този ***, а причина определено си имаше. Нямате си и на идея, само някакви глупави догадки и теории, колкото да си чешете езиците

82

трафалгар

преди 6 години

тоя явно е наркопасьор + богати родители ! майка му купила джип, в нов апартамент, а той безработен !?! смятайте за какво *** става дума..лошто е, че в софия има много такива типажи! богато смейство и син ***,но гъзар!

81

до Манолски

преди 6 години

В главата ти е пълна каша Манолски. Това, дето го описваш е пост-комунистическия строй, дето сме в момента. Същите другари, дето са ти давали партийния билет, сега се наричат демократи. Ама не са. Същите бкулци като преди са. Демокрация е друго. *** ти няма да я доживееш в България. Аз също, а сигурно никой от тука пищещите в момента няма да го види това чудо по нашите земи.

80

Анонимен

преди 6 години

така е когато сме част от европейския съюз! Демократичните ценности - наркотици, партита, издрусали зомбита, убийства, безделници с милионите окрадени от родителите. Яката работа - кво, вече ги стигаме американците, дори индиански резервати си имаме, убийствата са на ниво, дрогата е яка и хваща, убийствата са норма, заводите са нарязани, армията я няма, здравеопазването е в канала. Демокрацията е в действие! България вече е бананова република - за по-малко то 30 години.Мина лошото, почна страш

79

Анонимен

преди 6 години

Виола поне си е намерила приятел с пари - като в приказките. 3 месеца не спряла да се хвали пред приятели и познати колко е щастлива и как ще ходи в Дубай... български дунапренени неволи!

78

Анонимен

преди 6 години

Бог да го прости това момиче.. ама.. Какво правят жените при такива ***? Излизаш на улицата и гледаш наркомани,пияници, батки, каращи джипки с кукли. И после се оплакват от българските мъже, били такива и онакива, четем поредното разчленяване от някой ***.Огледайте се за нормални хора, има много, само че те ходят на работа и спят през ноща. Как може една жена да се заблуждава, че може да отгледа поколение с този екземпляр???

77

До Манолски

преди 6 години

Ти си жалък, глуупав и ***.Правиш безумни заключения с мъничкия си мозък, не познаваш основни понятия в тоя живот.

76

Анонимен

преди 6 години

Събота вечер - в бара има нова сервитьорка.Страшна симпатяга!Викам си - ще трябва да я разуча.Смяната й свършва.отива и сяда при местния дилър..............Аз оставам да гледам като на*ран.

75

Анонимен

преди 6 години

Как се хващат с такива ...

74

Анонимен

преди 6 години

Този е някакъв заимал се наркоплюскар,от плюскане превъртял и щом ненамерил пари за масрафа потеглил към полисите да превърти накаква останала стока да си удължи плюскането за което вече бил задлъжнял и известен като бил задържан и държан в психоклиника след психотрилър,а дали ще бъде поставен в психокамера да плюска доде му се появят плюски.