113

Анонимен

преди 6 години

До БобиБоби, знаеш ли защо им е на Асад и Русия химическо оръжие? За да унищожат хората, за това им е. На тях им е ясно, че докато има хора на дадена територия ще има съпротива срещу Русия и Асад. Затова и всички сирийски градове които бяха "освободени" от Русия и тяхната маша Асад са с унищожено население на 100%.

112

до 116

преди 6 години

Да не играеш в цирка ?

111

Анонимен

преди 6 години

Айде айде ...Рокшилд и Сталин ли финансира да се включи във войната и да нападне Полша :) Аре стига си измислял история ...Тя е написа вече и геройте се знаят . Македония кой е настрой срещу нас ? Пак ли Рокшилд или комунистическата доктрина използваща Сърбия ? ***.

110

Анонимен

преди 6 години

С една дума ИДИЛ ще пусне някакъг газ ,,Белите каски,, ще правят пред камерите изкуствено дишане ,уста в уста с голи ръце и боси крака ,ще бият празни инжекциив в сърцта на ,,обгазените ,, и това ще ни се представя за достоверност . Егати изтърканите лъжи . И после с пяна на устата ,,демократичните ,, държавници ще реват против кръволока д-р Асад . Пустият му доктор ! По цели нощи не спи и мисли къде и как да ,,пусне,,химическо оръжие .

109

Боби

преди 6 години

До Анонимен 106Ано УмниЕдна 250кг стандартна бомба разрушава коя да е малка къща(8-12 на самолет)500кг проникваща бомба стандартна 4 етажка(масово са такива в Сирия)(4-8 на самолет)1-3бр 1500кг управляема проникваща бомба коя да е сграда в Сирия(1-3 на самолет)Има и по-екзотични и по-мощни конвенционални бомби.ЗА КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ИМ Е НА АСАД И РФ ДА ПОЛЗВАТ ХИМ ОРЪЖИЕ като имат колкото искаш конвенционални и достатъчно разрушителни бомби?

108

Анонимен

преди 6 години

Под израза "режимът на Асад" разбирай Русия. Няма никакъв режим на Асад на Садат на Путин на Живков на Чаушеску на Сталин на Мао Пол-Пот и Ким чен Ун всичко това е един и същи свят и този свят си има име, нарича се "руски свят".

107

123

преди 6 години

О, да, разбира се, че "готви"! САЩ & Co. се опитват се да си подигурят ПРЕДВАРИТЕЛНО алиби, за нападения с/у сирийската армия. Анонсират, че, ако бъде "отново" използвано хим. оръжие, имали право да отговорят решително и мащабно :) На какво ви прилича това, а ? Естествено на поредната партенка и повод, да се включат активно във военни действия в Сирия, провокирайки с подобна атака някъде, защото засега са незаконно там!

106

слава на геройте

преди 6 години

Единствените който се борят с ИД в Сирия са Иран,Русия,САА и някой Кюрдски отряди,всички други само правят шоу и с некадърните си действия избиват мирно население и пазят терористите.

105

Анонимен

преди 6 години

Китай и Русия ще дадат на Ким най нови военни технологии и той ще се погрижи за САЩ.

104

до 101

преди 6 години

Абе къде си тръгнал да убисняваш как ще потъне руски флот кати си са родил след 2000- ната година и имаш още млеко около устата.

103

ей пиндорси

преди 6 години

А какво става с Мосул,вече пети месец голямата коалиция въоръжена с най модерно оръжие не може да освободи градът от ИД,нещо да четете за ситуацията там?не пълна цензура защото провала е на лице.

102

Анонимен

преди 6 години

Това е същият цирк като с ,,химическото оръжие на Садам Хюсиейн ,, или ,,залива Тонкин,,Създадената от САЩ и демократичният лагер, ИДИЛ е поражена и затова са тези лъжи в стил от преди 50-60 години . Така и демократите не разбраха че живеят в 21 век и я карат с пещерните си лъжи . И нашага мила татковина участва в тази демагогия с оръжие за ИДИЛ- гарантиранот от ГЕРБ.

101

Анонимен

преди 6 години

Русия се наcpа в Сирия. Сега за да си спаси престижа пред тъпaците русофили и собственото си блядcтво със сигурност ще посегнат към химическото оръжие. Този път ще изядат много по-дебела тояга отколкото през април.

100

от провинцията

преди 6 години

Маллиии, ако стане ядрена война ние у Враца ще си пиеме рекийката със салата и ще гледаме по телевизията ка са изпарява Америка и софия.

99

ВВП

преди 6 години

Не е смешно вече момичета.....

98

****

преди 6 години

Краварите разгласяват предварително за химическа атака от страна на Асад,за да може добитъка от запад да има тази нагласа,посля бомбят позициите на Асад,и отварят коридор на ИД да се предвижат на вътре в Сирия,както направи Израел вчера,би по сирийската армия,под предлог,че уж някакви снатяди попаднали на голанските възвишения,и ако това не е съгласувано между сащ и израел,и това си е чиста помощ за ИД.

97

Анонимен

преди 6 години

А Палмира как е?

96

Анонимен

преди 6 години

До до 91 Не говори за потъване, защото два овцевоза са в състояние да потопят целият велик черноморски флот на недоразумението Русия.

95

Анонимен

преди 6 години

Ша стане страшно за САЩ.

94

Боби

преди 6 години

До Анонимен 85Ано Умни само забрави кой финансира реално безвъзмездно ВПК на Германия 1933-39 година(защото заемите никога не са върнати). Да ти напомня ли или ще се сетиш сам? Хамериканските банкери от Родшилдови и т.н. Да САЩ като ДЪРЖАВА НЯМА НИЩО ОБЩО но реално техните банки са виновни за възхода на ХИТЛЕР.Освен това ФР и ВБ са виновни за договора Рибентроп-М О Л О Т О В. СССР по това време е единствената страна без договор за ненападение от големите страни. Вече са го преживели 1918-24