9

Анонимен

преди 7 години

Путин отиде на Г 20 ден по рано, за да се срещне с всички желаещи.

8

Анонимен

преди 7 години

Путинския режим принципиално не е способен да създаде каквото и да е. Затова пък има немалък потенциал да разрушава и го използва на 100%. В днешния свят няма нито една прогресивна тенденция, на която този режим се е опитал да се противопостави. Именно заради това цивилизования свят трябва да продължи с изолацията на режима и да засили санкциите.

7

Анонимен

преди 7 години

Виждате ли колко силен е Ердоган, когато се разбра с Русия!

6

Агент "Блажев&q

преди 7 години

Абе агенти, получихте ли си заплата от Кремъл този месец? Моята се бави, а е вече 8-ми... Слава Русия!

5

Анонимен

преди 7 години

Не само няма да мине, ами все повече няма да минава. Това САЩ не могат да го преглътнат. До сега правеха каквото си искат. От времето на Елцин бяха решили, че Русия им е в кърпа. Проспаха събуждането на Русия. Вече се виждаха как управляват света. Да ама не.

4

към 3

преди 7 години

И на Путин постлаха килим червен/ да стъпя на меко, а Обамата да върви по паважа и скача от клон на клон! Пропуск?! Ами! Държава на няколко хиляди години да не знае протокола.

3

Анонимен

преди 7 години

А , че Тръмп вече води на бабето никъде не пишете.

2

анонимен

преди 7 години

много ме изкефиха китаиците накараха обама да слезе от задната врата а зафилипинския президент да не говорим така трябва да се говори с нация отпрестьпници каквито са краварите

1

Анонимен

преди 7 години

РАЗБИРА СЕ, ЧЕ РУСИЯ ЩЕ ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ В САЩ :)))))))))) ИМА БОГАТ ОПИТ В БЪЛГАРИЯ С ФАЛШИФИКАЦИИТЕ ;))))))))))))))))