174

математик

преди 8 години

До ЕдиСъгласен съм с отрицателните изводи, но все пак 1/25 е 4% ( а не 0,04%).

173

проблясъци

преди 8 години

Сега разбрахте ли какви *** сме? И какви още по-големи *** стават децата ни? И как на никого не му прави впечатление, че се затриваме като хора. Очевидно по-добре е така да стане и да се затрие направо цялата държава.

172

Еди

преди 8 години

Това показва една много плашеща статистика. Ако един клас се състои средно от 25 човека, то значи 1 от 25 има повече акъл, отколкото самочувствие, а на всеки 1 свестен човек се падат 24 тотални комплексара. Т.е. 0.04% от "светлото бъдеще" на България :(

171

Анонимен

преди 8 години

До 224:Ханко,толкова си ограничен че просто нямам думи.Защо непрекъснато използвате форумите за да излеете злобата си към света?Какво общо има руския,американския или китайския ботуш.Момко или какъвто си,тук просто говорим за възпитание, не за политика.От такива амеби като теб сме затънали до гуша във фекалии.

170

рускиня

преди 8 години

До Ханко Брат. Олигофренията ти е вродена? Или някой руснак с ботуш те ритна в главата?

169

Анонимен

преди 8 години

Не се притеснявай, момче. Горе главата! Утре тия същите ще ти чистят обувките като излизаш от новото си БМВе. Животът има иронично чувство за хумор.

168

Ханко Брат

преди 8 години

Всичко е Ясно.....Там където стъпи Руски ботуш, нищо не никне. Видиш ли руснак, хвърли камък по него.

167

genius

преди 8 години

На днешно време е много модерно на негодуваш и да се възмущаваш от България, Българите какви били, тесногръди, злобни, долни итн.. да се дават от разни хора обективни заключения за обществото и колко долни и злобни абе всичко най лошо са Българите.... и най жалката част е как безмозъчни човечета се съглсяват и лакват такива писаници....Един ден ще се съжалявате за това което правите сега, защото всъщтност вие се обиждате сами, и точно това е проблема започнете да се гордеете с това, че сте Бълг

166

Э

преди 8 години

Кажете нещо повече на бала как е изкарал, ударил ли е барем някое птиче?

165

бал ала

преди 8 години

До АлабалаИ кои сте вие...на който тези хора / срамежливи и свити/ не им трябват!!!Скъпа Алабала живота е странно нещо, за миг може да се промени драстично и то не в добрапосока, вярвам ще го разбериш .Малко реална самооценка не е излишна на никого.

164

до 212 анонимен

преди 8 години

Стига с тези популистки изказвания и въхвала на измислени герои и случки...Какво се е изгубило в България,.. мога да ти кажа, че хората са много човечни на фона на агресивното ни ежедневие..И какво браво много знаеш къв мухал, че чак и ще успее, и каква е тази измислена жена семарянка....Не разбрахтели, че това е измислица П И С А Н И Ц А на някой си...

163

Анонимен

преди 8 години

завърши още един набор от бъдещи *** и футболисти. едва 10 % от тия ще се реализират. след 1 година самочувствието ще им е съвсем друго на повечето от тях като почнат да продават билети по спирките.

162

Анонимен

преди 8 години

4 години да прекарваш по 5-6 часа заедно със съучениците си и да нямаш нито един приятел сред тях?! Какви хора има на този свят.

161

Песимист

преди 8 години

До geniusЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ е измислена . И за съжалание едва ли е единствената. А може и да има деца, които НЕ МОГАТ да отидат, защото трябва да платят неоправдано скъп куверт.

160

Алабала

преди 8 години

В 21-ви век е недопустимо да си свит и срамежлив. Ако искаш да бъдеш уважаван и харесван, трябва да си умен и интелигентен, да можеш да се изразяваш добре писмено и говоримо, да имаш самочувствие. Разберете, срамежливите и свити хора не са готини нито за себе си, нито за околните. Послушковци, които ги е срам да се борят за мечтите си, на нас не ни трябват.

159

Анонимен

преди 8 години

До Социални умения?А ти имаш умствени проблеми!

158

Анонимен

преди 8 години

и с най-големите задръстеняци (ако мога така да се изразя) в училище на бала се гушехме,снимахме,смеехме,танцувахме...тия какви хора са не знам. Грам да няма место ще се свият,ако трябва в колата. Или да идат всички групово с метрото, ще са по интересни. А те се правят на принцове и принцеси...такива са,ама до 12 часа...после идва реалността

157

ния

преди 8 години

Ако историята е истинска, то се е случило нещо много гадно и долно. Проста работа - всички са с автомобили, все е имало свободно място. За мен това е вън от съмнение! Вярно - суматоха има, но на никой да не му направи впечатление, че момчето не е сред тях, това не го вярвам. Аз ако бях, веднага щях да му се обадя, да се върна и да го взема. И още нещо, ако бях разбрала, че мой съученик няма автомобил за бала, щях лично да го взема от тях и да отидем заедно при класната и оттам на бала.

156

Анонимен

преди 8 години

Напълни ми сърцето тази случка. Явно има и такива скромни деца в днешно време. Времето на фалшивите ценности. Сигурна съм, че момчето ще успее в живота със своите качества. Браво на жената, която е помогнала. Много благородно от нейна страна. Не всичко е загинало в тази държава. Все още има надежда.

155

genius

преди 8 години

Измислена история!За какво му е да ходи до блока на класната след като е пеша?Да беше отишъл пред училището, както се прави!Или директно в ресторанта!Как така ще помоли всички съученици и никой няма да го качи?????Има таксита, ако техните нямат кола, то би могъл някой комшия, семеен приятел, приятел на момчето извън училището все някой ще го закара до ресторанта или където и да било!...100% измислена история...