14

Анонимен

преди 8 години

Българите в чужбина ще могат да гласуват за нея. С този политически призив всъщност.. прозрачно до..

13

Гласувам редовно

преди 8 години

Ние от чужбина като се върнем, безработицата ще излезе от контрол.А повечето от вас в България ще стоите без работа, защото ще предпочитат да наемат нас пред вас, защото ние знаем езици и знаем да работим по-добре. Вие останалите в България се вживявате на герои, защото видите ли вие издържате на мизерия. А единственото , което правите са дългове и деца.

12

Turkish Power

преди 8 години

Bulgarskite grajdani v cTurciya izpolzvat pravoto si na glasuvane ....99% !!

11

Turkish Power

преди 8 години

V Turciya broya na mestata sa glasuvane sa sukrateni blizo 85%! A v drugi durjavi..s mnogo po malko bulgarski grajdani..urnite sa uvelicheni! Tova e demokratura...za golyamo sujalenie! Otnemaneto na pravoto za glasuvane e ravnodilno na fashizam!

10

Граучи

преди 8 години

до Анонимен 8 "А тези дето по принуда живеем в чужбина" - по принуда живеят в чужбина Галевите и подобните им , които се крият от милицията. За вас другите си е личен избор. В което няма лошо ама не си се бъркайте в изборите. То много лесно така - гласуваш за някой ***...нар и после гледаш отстрани и се хилиш как другите се гърчат под "мъдрото" му управление. Ако някой иска да гласува - да е готов да си носи последствията от избора....

9

ДО 1

преди 8 години

Аре гласувай тогава и си оправяй сам държвата, панелен плъхчо.

8

vdch

преди 8 години

На никой българин в чужбина не е отнето правото на глас и това го знаят всички и най-вече третополовите. Това, че на някои секциите са им далече е неудобство, което засяга представителите на всички държави, организиращи избори извън границите си и няма как да се избегне. Защото иначе, ако няколко български семейства се заселят по островите в Полинезия и Карибския басейн и на тях трябва да им се носят урни.А това, че освен права някои трябва изпълняват задълженията си е отделна тема.

7

Анонимен

преди 8 години

Ей успяха и нея да набутат в помията.

6

Анонимен

преди 8 години

Поли Генова да си гледа сцената и пеенето.И да не се взима много насериозно.

5

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 1А тези дето по принуда живеем в чужбина и си пращаме парите на баби и родители пенсионери да могат да се хранят и да си купят лекарства, кучета ни яли, така ли? Разбира за *** дето ги карат под строй да гласуват за ДПС, но не всички извън България мисля и действат под строй. Макар и навън, нас ни е грижа какво става в родината и при пръв удобен случай, много биха се върнали при семействата си. И ние искаме България да е добре!

4

Eu viz netto

преди 8 години

Kak li glasuvat europeicite dnes - kolko li sexii v Chujbina imat?! :-):-):-):-)

3

само да кажа

преди 8 години

на евровизия 2016 на първо място ще е България с Поли Генова на второ място ще е кипър с тяхното парче на минус уан другите песни просто не стават и не са хубави българската песен е най добра уверете се сами като прегледате и другите песни в сайта на евровизия 2016!

2

Анонимен

преди 8 години

Поли Генова някой светнал ли я е, че 80% от вота зад граница е за ДПС? Или хидролога я е спонсорирал някоя вечер да омачка чаршафите...

1

Анонимен

преди 8 години

Абе тая да си се чекне пред камерите, но по-малко да си отваря устата. Само който живее тук има морално право да гласува