33

Анонимен

преди 8 години

Местан , ние празнуваме Освобождението от Турско робство !На 3 март !Разкарай се с турската си партия от Българив !

32

mery

преди 8 години

Този господин е крайно време да бъде екстрадиран от България и да му е забранено да стъпва на българска земя! Лази по нервите на българите и само насажда етническа омраза!

31

Анонимен

преди 8 години

Тоя *** ми писна вече. Не само турските имена се сменяха по онова време. Гърци, власи и каквито се сетиш други също им променяха имената и те ли трябва да си измислят празник. Този непрекъснато насажда етническа омраза и е време да го изритат от страната.

30

gost

преди 8 години

Време е да си идат там отде са дошли пък да си се борят

29

111

преди 8 години

Тоз човек според мен не изпитва принадлежност към българската държава, доказал го е вече.

28

Ваш Бойко

преди 8 години

Ашкулсун !!! А на 3 Март да вият сирени и ходжи от минеретата в памет на изкланите турци по време на турското присъствие !!! Приемам !!!

27

Анонимен

преди 8 години

Когато отиде в Турция да си сътворява празници, тук е България.

26

Анонимен

преди 8 години

Излизаме от НАТО, присъединяваме се към Русия. И натирваме всички турци които не спазват Българските закони. Закрива се ДПС и всички мисюлмани които останат в България ще бъдат равноправни с българите и ще могат да участват в политиката но само в български партии. Мисюлмани които искат повече права да отидат в държава където ще им ги дадат. Тук е България и се спазват българските закони.

25

Анонимен

преди 8 години

Най-голямата омраза между турци и българи се насажда именно от такива партии. Затова и беше шоуто с газовия пистолет срещу Доган - за да се осъзнаете и слезнете на земята. Хората с турско самосъзнание живееха най-добре при социализма, защото бяха абсолютно равнопоставени до атентата на гара Буново.

24

Ашколсум

преди 8 години

Уж се бори срещу националистите а пък той е турски националист скрит зад либерална идеология, кани депутати на турски националистически партии, път се бори срещу националистите. Досаден е вече с това истерично говорене, на един кантар са горе долу с националистическите партии.

23

да

преди 8 години

Местанчо, ние отдавна изгонването ви към Турция го имаме за празник.. а и още нещо - изселниците в Турция не са българи, а турци

22

Анонимен

преди 8 години

Боли ме фара за някакъв си "възродителен процес".

21

Анонимен

преди 8 години

Ако се приеме за национален празник, то това ще е национално самоубийство. Винаги след освобождението на един народ от друг е имало умраза,ненавис,презрение и лошо отношение към поробителите. Никъде не се са прегръщали,целували,танцивали с тях. На българите в турция им е през оная работа за България, и не само те. От какво ги лишава- от нищо,нито пък им напомня за възродителния процес. Просто няма или ще ограничи гласуването под строй. Наистина излагаме се тежко с допускането на дост. Срам!

20

Edna

преди 8 години

Само на мен ли ми се струва, че този стана много, ама много нагъл!?

19

х

преди 8 години

Аз искам да се обърна към Иран и личто към Насрала. По времето на атентата в Сарафово, бях от малцината, които защитаваха Иран срещу измамата на Запада. С това си поведение се превърнах в мишена и бях "отстрелян" от страна на властите. Сега заради националното предателството на вашият Зидаров/ Местан СЪЖАЛЯВАМ ЗА ТОГАВАШНАТА СИ ПОДКРЕПА. Вие иранците не го заслужаване.

18

zeus

преди 8 години

Ай сиктир, а в същото време да угодим на Ердоган махаме "Арменци" на Яворов от учебната програма!

17

от 6-ти

преди 8 години

Тия ме "звездосаха",явно подкрепят идеята на Луида Мутлан.Ашкюльсюм машалла.

16

Мурат

преди 8 години

Тази партия трябва да се забрани а Местан да бъде съден и пратен в затвора....Пълен циркаджия като онея двамата братя дето Отоман искаха да правят...

15

gavazin

преди 8 години

mestaaane nali se seshtash che sledvashtia put niama da stignesh do ubejishteto si.

14

Shark

преди 8 години

Майски празници ли, а искаш ли септември да бъде май, а Местане!! Ще видиш ти едни майски празниц Много им стана на тези нагляри