39

Ofshi ten

преди 8 години

O, bednite nestastni bulterrieri hotelieri....!!!

38

Безмер

преди 8 години

Защо бе андрешк0вци, кажете ми защо сте такива елементарни, дребни мошеници и жалки душици които ограбват труда на тези които ви правят бизнеса? Кажете ми как може да сте толкова глупави, че да сечете клона на който седите като малтретирате служителите си докато останете без тях? Това важи не само за хотелиерите а масово за т.н. "бизнесмени" които експлоатират работещите. Как е възможно да сте толкова късогледи и пр0сти и сами да проваляте бизнеса си като правите зло на ближните си? Абсурдно е!

37

Анонимен

преди 8 години

На умрелите ни курорти...*** персонал и руски, врякащи и бедни туристи. Това заслужавате, щото сте нещастници и измислени хотелиери.

36

Анонимен

преди 8 години

За Албания съм чувал от познат само хубави неща - гледат те в очите, истински домати, сирене и месо, и най - важното ще останеш доволен!

35

Безмер

преди 8 години

Професионалните качества на кадрите са много занижени, не знаят езици, нямат опит, а тези, които притежават тези умения, са в чужбина и берат ягодиНе само няма да има квалифицирани кадри, няма да има НИКАКВИ кадри, ще има само "хора от гетото" които да джепчийстват от туристите а те като видят за какво става въпрос по вашите "курорти" повече няма да стъпят тук! Ще давате огромни заплати само да дойде някой бял човек който вие да обучите и да му осигурите всичко и пак няма да намирате!

34

biserov

преди 8 години

В България не трябва да има заплата под 1500 лева.Всичко друго е ала бала.

33

Стар сервитьор

преди 8 години

На времето нямаше значение заплата. Всеки разчиташе на бакшишът. Но в България вече 60%от туристите нямат култура. Нивото на обслужване спадна заради работодателите. Не дават пари. Лично аз съм работил минимум 11часа на ден (знаех за какво ),но днес те принуждават. Да си Работещ РОБ.

32

Безмер

преди 8 години

Ало "бизнесмЙЕнитеее" като хората се оплакваха от ниските си заплати и лошите работни условия с които ги малтретирахте и експлоатирахте защо като достойни и честни хора не се погрижихте да им създадете достойни условия за работа и достойно заплащане? Аааа да! Защото не сте достойни и честни хора ръководещи се от етични принципи а сте андрешко0вци които искат да експлоатират за жълти стотинки сънародниците си! И каква стана тя?! Останаха при вас само "хората от гетото" ХАХАХАХАХА

31

Бивш кадър

преди 8 години

Работодателите В Същите да не се оплакват много. Повечето са бивши кадри на балкан турист и си мислят че всички ги крадат. В последствие намалиха и стандартът на обслужване, но все още имат високи очаквания към персоналът. Насочиха се и към бедните туристи и това вече е проблем. Да не говорим че цената за българското черноморие е като да отидеш на почивка в Тайланд

30

Атлас

преди 8 години

Таз година роми-догодина ще си бачкате сами,като не искате да дадете дори едни мизерни 700-800 лв.чисто....

29

До бг хотелиерите

преди 8 години

Главен готвач - 5000лв.Готвач - 2000лв.Сервитьор - 1000лв.Рецепционист - 2500лв.Пиколо - 900лв.Градинар/електричар/вик - 1500лв.Охрана - 1000лв.Това са нормалните заплати с които ще забравите за дефицита на кадрите.

28

Анонимен

преди 8 години

Когато хотелиерите си развържат кесията и вместо да се обзаведат с нова любовница почнат да плащат реални заплати, ще има такъв наплив на квалифицирани кандидати, че ще се чудят кой да изберат. Те си мислят, че живеят в соца, че никой не може да емигрира за да изкарва повече и може да бъде трудово въдворен като техен роб. Да, предвид генезиса на хотелиерите това им мислене е разбираемо, както и е разбираемо, че не са си сверили часовника през последния четвърт век.

27

Heli Os

преди 8 години

Kakvoto sa si nadrobili v kolo vze uma, tova da sarbat...:-)A to inak ima i studentski turisticheski praktiki ot Amerika, Asia, Afrika, Australia, West Avrupa za mnogo kvartali Nadejda v Bulgariata...

26

Анонимен

преди 8 години

Бачкаш по 12 часа,без почивен ден,за 600лв заплата,вечерта те набутват в стая за 2ма ,в която сте 6 човека,като си подадеш носът на вън,около теб скъпотия,ядеш *** ,а заплатата е свършила. Изобщо мечтата на специалиста

25

сбъркана работа

преди 8 години

Началник на обекта "наш човек" на собственика.Администраторка - любовницата на боса.Собственика - подставено лице.Постоянно идват роднини, приятели на шефовете да командват без да разбират нищо от обслужване на турист!Кой изпълнява?Бачкатора се скъсва от работа за да изкара заплатата на тези чорбаджии-изедници, а накрая му остават пари само за хляба!

24

Анонимен

преди 8 години

DA DOIDE MILEN VELCHEV -KOMBALA DA RABOTI na BOIKO DASHERIA MU OT USA XA-XA-XA

23

gtf

преди 8 години

ми ще берът ягоди, щото изкарват повече. Като им предложиш нормални заплати - ще дойдат при тебе, като не можеш - лопвай кепенците и беж на ягодите.. може пък там да успееш

22

Плевнелиев

преди 8 години

Не може хората от гетото да застанат тука и да обслужват туристи, каза той.aaа защо така?Каква е тази дискриминация?Къде са европейските ценности?Защо бе брадчед да не моим работим в Санито Бийча?

21

А хаирлия да е

преди 8 години

БГ работодателите,нека пуснат обява в Гьрция че си тьрсят някой да им работи за 10 лв надник!

20

ha ha ha

преди 8 години

"Не може хората от гетото да застанат тука и да обслужват туристи.Ами той самият курорт прилича на гето - пълно е със строежи, наблъскани един до друг хотели, тревясали и буренясали площи, мръсни и прашни алеи, сергии със стоки ***, *** и мърляви продавачи по крайбрежната алея, силна и дразнеща музика почти по цяла нощ, шум от непрекъснато минаващи и паркиращи коли..трудно е да се изброят всичките "красоти" на курорта.Защо пък обслужващият персонал да прави изключение?