20

Анонимен

преди 8 години

И добави)) Спираме напълно евтиният петрол!)))

19

Анонимен

преди 8 години

Много ясно, смеят ли))) Турция не е Грузия

18

до 555

преди 8 години

каква бойна готовност има Турция това се знае но има инещо по важно "смелоста" ето там са много напред всеки готов да умира за Турция

17

Близка среща

преди 8 години

Това се казва политика. Ясно е, че коварното действие на турския F16 си е вражеска атака и не е приятелки огън. Отговорът с руския С-400 Триумф е разбираем даже и за неграмотния: летящите обекти с липсващо разпознавателно устройство ще бъдат тържествено посрещани.

16

.

преди 8 години

Топ дипломат и човек на интелект Лавров."НАТО И ЕС не изпратиха съболезнования на Русия".Лавров,хората за мир и против веруюто на ЛЪЖАТА изпращат съболезнованията си към Русия за терористичното сваляне на руските самолето вкл.в Египет и това на турския терористичен,който както ЦИОНИСТКИЯ ТЕРОРИСТИЧЕН РЕЖИМ напада тези,които се бият на първа линия за спасение на човешката цивилизация.

15

до 7

преди 8 години

Абе вие имате ли останал поне малко мозък в изпразнената ви от ежедневно приемане на "ценности" кратуна?.

14

Доспат

преди 8 години

Че за какво да хабят сили,няколко съндъка с оръжия за кюрдите....чиста работа,няма и да се учудя ако наистина кюрдите получат руско оръжие .

13

Анонимен

преди 8 години

Не може да воюва с Турция, без да воюва с НАТО. А с НАТО няма да е война, а самоубийство и край на живота на Земята.

12

Анонимен

преди 8 години

ТАВАРИШ ЛАВРОВ ЗАНЕШ ЛИ АКО БЕШЕ ЖИВ ЛЕОНИД БРЕЖНЕВ КАКВО ЩЕШЕ ДА СТАНЕ С ? НЕЗНАЕШ!?!?! Е КАК ТАКА ДА НЕ ЗНАЕШ!!? ЩЕШЕ ДА ГИ ОБРЕЖЕ ВТОРИ ПЪТ ЗАЕДНО С ТАША.ИТЕ ИМ. А ВИЕ С ТАВАРИШ ПУТИН СЕГА ЩЕ ИМ ПРАВИТЕ ДУХАЙ ДЮДУ. ЗАНАЕШ ЛИ КАКВО Е ТОВА? НЕЗНАЕШ?!?! Е И НЯМА ДА ТИ КАЖА!

11

Анонимен

преди 8 години

ЯЗЪК !!!! Тъкмо щяхме да се освободим от едните и от другите !!!

10

Анонимен

преди 8 години

Има нова игра в региона-"Сирийска рулетка".Тя е следната-трябва турски самолет да влезе в сирийското въздушно пространство поне за 30 секунди и да не бъде свален.За сега никой от потурнаците не се е пробвал-кротуват си културно на границата и гледат техните приятелчета терористите как се изпепеляват от руските бомбардировки.

9

0

преди 8 години

Радвайте се, че Рисия се управлява от реално мослещи политици и с президент Путин. Защото ако беше президент Жириновски половината свят нямаше да го има и никой нямаше да пише тука.

8

Анонимен

преди 8 години

Така те рашистите воюват само със страни йато Грузия, Молдова, Украйна, като срещбат по силен противник подвиват опашка и дим да *** няма

7

Анонимен

преди 8 години

Много ясно че е провокация. А глу.пака Ердоган разчита на НАТО. Натовските лидери обаче няма да позволят мало.умника да постави алианса в услуга на ИДИЛ - той вече тихомълком изпада в изолация там. А 35 милиона кюрди, при това турски граждани, вече се точат да осребрят сваленото СУ. Вчера ходи да циври в НАТО като наакан, а днес вече влезе в обяснителен режим :)С Ердоган е свършено, както и с мечтата му за нова османска империя с управление-шериат. Резака сам се пъхна в капана. :)

6

Анонимен

преди 8 години

Инцидентът е по вина на Русия, защото защитава Асад от справедливия гняв на народа си, който те наричат терористи. Тероризъм ли е да искаш да имаш права, а вместо това държавата да те разстрелва и обгазява с химическо оръжие? Руснаците са на страната на Асад и за тях всички с оръжия са терористи. Тези "терористи" обаче воюват и с ИД и с Асад, така че наистина Русия помага на ИД и АСАД да си възвърне контрол над загубени територии. Другото е пропаганда и нарочна дезинформация. Като в Украйна

5

555

преди 8 години

Не възнамерява защото не смее. Турция не е украйна или европа.

4

Анонимен

преди 8 години

Защо така бе Лавров, ти предаваш целокупната путинофилия тук във форума !?

3

BN

преди 8 години

Започват да омекват. Нито на едната, нито на другата страна, й стиска за такава война. И слава Богу!

2

Българин

преди 8 години

Междувременно, Газпром поевтиня с 230 милиарда рубли ( 230 000 000 000) за денонощие...Може и още.

1

Гошо...Тъпото

преди 8 години

За всички е ясно че е...провокация.Само за наш Плевньо е...радостно събитие;нещо като...коледна заря.