19

Анонимен

преди 8 години

Много са странни такива организации.Приличат на кварталните клюкарки.Онези били такива тея били онакива.Като им пука толкова много за бежанците що не си ги вземат в тях и да ги настанят в къщи с басейни:)

18

АТАКИСТ

преди 8 години

до 36 Тирбушон, казвай къде ги раздават тия мангизи от Русия, брачед! Що само аз не знам?

17

Анонимен

преди 8 години

500 ГОДИНИ ИСЛЯМИЗЪМ НИ СТИГАТ!ТВЪРДО НЕ НА ИСЛЯМИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!ВЪРВЕТЕ В ГЕРМАНИЯ.

16

Балканец

преди 8 години

До До БалканецРазликата между мен и теб "европейко" е , че аз давам на български сираци , български пенсионери и въобще се стремя да помагам на , забележи , български граждани в нужда.Не се бия в гърдите и не се хваля с това.А колко от твоите бежанци са млади и здрави мъже , колко от тях са от Сирия , колко от тях бягат от война ? Защо хвърлят храната която им се дава , защо не зачитат законите на държавите в които се намират? Замисляла ли си се изобщо над някой от тези въпроси ?

15

Tor Browser

преди 8 години

Петя стига три коментарите на хората *** , нацист такъв.Нали уж демокрация , ама май не е съвсем , а ?

14

Балканец

преди 8 години

19 ти като не си Бай *** , а изтънчен европеец-толераст , защо не си прибереш 10 - 20 *** при теб ? Ще е съвсем в духа на европейските ценности.

13

Анонимен

преди 8 години

Продължаваме напред!

12

Анонимен

преди 8 години

За чий изобщо ни го сьобщавате? Никой не го интеоесе какво си пишат или казват отАмнести,,,кат не им изнася да вземат да пратят пари за подобряването,,,или ги е страх че като си укрепим границите то бежанците ще трьгнат при тях? И друго , докога ще ни отчитат и ще ни правят забележки като на малко дете, а ние -ни стон ни вопьл,,,тия евродепутати наши за чий взимат по 40000евро от народния джоб?

11

?!?

преди 8 години

Щот до границата с България конфликти с бежанци няма само имигранти. Ако от Амнести са загрижани толкова за икономическите имигранти да критикуват САЩ, Англия за визите и квотите.

10

Ту'лата

преди 8 години

За утайките от Амнести и Хелзинкския комитетет, ще създадем още по- лоши условия и ще пуснем бежанците да ги обгрижват и да ги запознаят с техните обичаи и култура.

9

Анонимен

преди 8 години

Най-накрая да има полза от това,че сме най-бедните в Европейския съюз - никой не ще при нас :)

8

Анонимен

преди 8 години

кви са тия "амнести интернешънъл"? защо получават вниманието на медиите? доста нагли ***.

7

Анонимен

преди 8 години

Никой не се интересува от Амнести интернешънъл, освен псевдо журналистите в БГ.

6

Дедо Гого

преди 8 години

Нещо не ми е ясно : За какви лагери става дума, да не би за тези, в които пише: "Трудът те прави свободен". То комай, тия са си баш за там...

5

Анонимен

преди 8 години

Черноселкова да отиде в което и да е село и да погледне дали хората живеят при по-добри условия от бежанците. Няма никакво основание да се изисква от нас да осигурим условия на живот на бежанците, по-добри от условията на живот на местното ни население! Критиките могат да си ги заврат където преценят, че ще им е най-приятно!

4

Анонимен

преди 8 години

за амнести конфигурация от три пръста с преобладаващ среден.

3

Чекист

преди 8 години

От "Амнести интернешънъл" - да си таковат таковата...Боко да ги товари в няколко автобуса и да ги прати в офиса на Амнести... Вече свяко куче, що куцо, що кьораво почва да дава съвети за тези "бежанци".

2

джиджи

преди 8 години

Абе какви лагери ще подобряваме бе, я по един шут в задниците и да се махат от тук тия навлеци.........НИКОЙ НЕ ГИ Е КАНИЛ В БЪЛГАРИЯ !!!

1

Анонимен

преди 8 години

България е една милиционерска държава, която за 25 год. не се е отделила на милиметър от тоталитаризма! За нас важи с пълна сила легендата за Прометей, "разкарвал 40 год. евреите из пустинята, докато не умре и последният, роден в робство"!