15

kikinho

преди 9 години

До ВенелинИма, станция Г.М. Димитров е на 400 метра от залата. 1 спирка с 280 или 294 или 7 мин пеша :)

14

Анонимен

преди 9 години

Вместо тази безсмислена линия за метрото (тези, които пътуват в чужбина си имат пари за такси) да бяха направили един лъч до Княжево, защото цялото западно направление, което е половин София (и при това истинската, най-старата част - Княжево, Павлово, Горна баня, Карпузица, Старата овча купел, Хиподрума, Лагера, Крива река) си имат само един Трамвай 5, който винаги е претъпкан, въпреки че се движи на интервал от 2-3 минути.

13

ganeca

преди 9 години

До автора на статията: Василия ПейчеваБългаринът е недоволен не защото е беден, а защото е глупав!

12

kikinho

преди 9 години

На вниманието на журналистчето написало статията. Метрото е много по-удобен и лесен начин за придвижване, затова в държавите като Англия, Италия и др. го имат от преди ние да имаме държава... Това, че ти си направил едно кофти проучване в първия работен ден, не трябва да пишеш тези глупости. Защото това, което си написал не е закономерност, а просто опит да привлечеш внимание сред хората, които още не са го тествали!!!

11

От Красно село

преди 9 години

И аз искам метро от пред блока, до работа, до детската градина на детето, до работата на жена ми, до приятелите, с които си пия бирата...Срамота е, как една толкова хубава придобивка за Столичани е толкова яростно оплювана. (Не съм от ГЕРБ)Трагедия сме. Една от малкото положителни новини в последно време.Возете се с таксита като не ви кефи...

10

Венелин

преди 9 години

*** лентите и после мислим...това е Нашата България.Сега може да направим два три Мола , които да са до спирките. А защо няма спирка до Зала Арена Армеец например...

9

Анонимен

преди 9 години

Пропуснали сте да напишете , че на съдебната палата сте си купили пакетче семки , които сте люпили 25 минути до кошче за *** , а на станция Младост 1 сте се загледали в телевизионните реклами и сте пропуснали четири влакчета.

8

Анонимен

преди 9 години

Мен ме интересува за колко време се стига с метрото до Мюнхен. Останалото са подробности. Вън от тая скапана територия, управлявана от мутри, при това некадърни и нарцистични.Нека тук останат само да слугуват на мутрите и да им работят без пари.

7

камен

преди 9 години

Метрото все пак не е панацея за всички квартали на София. Когато се построи третия лъч до Красно село това време ще се намали още малко, но все пак е важно кои начални и крайни точки избира човек. Ако бяхте взели примерно маршрут от Люлин 10 до терминал 1 щяхте да видите значително по-голямо спестяване.

6

Анонимен

преди 9 години

Новият лъч на метрото е пълна недомислица. Особено спирките му. Но важното е, че едни пари са усвоени от едни наши момчета. А за балъците остава тАлАвизорУ.

5

!@$^

преди 9 години

Po-poruchkova statiq ot tazi skoro ne bqh chel!A be neshto e postroeno be mama mu stara! Stegnete se malko.Da ne bi metroto kum letishteto da e napraveno specialno za raboteshtite hora.Sledvashtiq put si napravete truda da izchislite vremeto, no ot letishteto do...kudeto si poiskate s nqkolko kufara bagaj(predpolojete che toku shto ste kacnali na terminal 2) i zasechete vremeto, a sled tova napravete sushtoto s drugite vidove transport!!

4

Анонимен

преди 9 години

Ей добре че е малограмотната банкянска кратуна да ни дава. Направо се чудя как сме живеели преди него. И къде беше той в соца, та не дойде по-рано да ни поведе към светлото бъдеще.

3

1chovek

преди 9 години

метрото е добре, но това което не е добре е че му липсват добри връзки чрез спомагателен транспорт, който да бъде бърз и удобен и по този начин спирките на метрото да обслужват и обхващат реално по-голяма зона и съответно да вършат работа на повече хора.В момента нещата са така, че ако не си на 5 мин пеша от повечето спирки на метрото - изобщо не ти и трябва да се качваш на него.Трябва да се помисли по тези въпроси.

2

Анонимен

преди 9 години

най смешно е какво мислят Алчните Бахшиши ? :) хаха

1

Delqn

преди 9 години

Българинът угодия НЯМА !... Дали сте адския частен случай с Влади Берянов ... хейтърска медия сте....