256

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 357- Не се плашим от вас- просто не искаме да ни мърсите земята с калните си, завоевателски ботуши. Не ви искаме ни газът, ни нефтът , ни /предполагаемото според вас/ изхранване на България с руска?! пшеница... Не сте и чували за лимец и нямате идея какво е това, нали?:) Договорът с руснак струва по-малко от стойността на хартията, върху която е написан. Не сте коректни търговски контрагенти, а и никой вече не иска да носи стопанският риск от търговия с вас...

255

до софиянец:

преди 9 години

Пий уиски ,бате ,нагъвай ГМО бадеми,няма да те бъде дълго.Аз съм на минерална вода и ако смяташ да ми я отровиш с добив на шистов газ ,по-добре хващай самолета за на майната си,иначе ще ви разчленим.Гледай Жерминал с Жерар Де Пардйо -е така ще ви разчленим.

254

Маркс

преди 9 години

Олигофренино, с газът ще стане като с електро централите дето ги купиха янките, ще го купуваме на солени цени, пфу!

253

кой си ти бе и какъв

преди 9 години

До Анонимен 347Ти си или зле със географията или нещо друго.Сърбия е на Запад от нас,Белгия е на запад от Франция..това е посока ,а географски сме в Европа , Европа е еманацията на Западния свят.Ти ако искаш да се връщаш към корените си в Монголия моля заповядай.Съвсем сте озверели и не мислите какво говорите.Казваш ни да мразим себе си а? Отивай в Азия и се разполагай,ние сме по западни и от някои централно европейски държави.Ти не знаеш май къде се намираш на световната карта!

252

Анонимен

преди 9 години

Много ме радвате българските бизнесмени,особено с онзи лаф:всички имахме равен старт в началото.При 1 милион комунисти в началото на прехода е ясно чии са фирмите в и извън България.Защо се плашите толкова от руснаците?

251

Маркс

преди 9 години

За тия разбити пътища ладата е дъ бест!

250

софиянец

преди 9 години

349- С лица с психични заболявания и с пияни руснаци не споря. Пийте си по-бързо газът, че като свърши, ще се наложи да пиете нефт. Друга храна- течна или твърда- няма да получите, за това- свиквайте от сега. А самогон можа да си варите от производните на газът и нефтът суровини...Ние ще си нагъваме уискито с бадемите и ще ви гледаме отстрани простотията и падението....

249

Анонимен

преди 9 години

До Марксс кой ще се биеш бе тъпан ?за какво ще плащаме тройна цена на гъзпром?ти ако работиш за тях и имаш интерес народа няма. в америка газта е ТРИ пъти по-евтина от руската. набий си го в празната чутура.

248

светлото бъдеще

преди 9 години

*** забрани на руснаците да ядат вносни храни, а руските олигарсли в знак на съпричастност към руския народ ще заьвърлят бе ем ве та и мерджани и пр. западни таралясници и ще се качат на родни, ортодоксални и православни Ладички...

247

Маркс

преди 9 години

Пешко, режа ти главата с *** нож и те пускам в тубата, изменник!

246

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 347- само комунистите и руските *** в бг. форуми сте *** и ненормални. Доста от останалите нормални българи в България си имаме фирми в други държави- членове на ес и няма как да ни излъжете за неща, които сме ги виждали отвътре с очите си. Ако можете да се погледнете през моите очи колко сте жалки...Едно 7 годишно българче е по-умно от вас и знае повече неща...

245

Анонимен

преди 9 години

Софиянци произвеждате само онова,което е в отходните тръби.Не Русия,цялата страна ви изхранва.

244

ПЕШО ШЕВРОНА

преди 9 години

До Маркс 346А ТИ ПА КЪДЕ СЕ БУТАШ У ШИПКИТЕ,НЕДЕЙ ЩЕ СЕ УБОЦКАШСЪС КОЙ ЩЕ СЕ БИЕШ ,СЪС НАРОДА СИ ЛИ.ИСКАМЕ ЕВТИН ГАЗИ ДОХОДИ ОТ ИЗНОСА НА НАШИЯ ШИСТОВ ГАЗ,НИЕ ЛИ СМЕ ПОТЪПИ ОТ РУСНАЦИТЕ,ТЕ КАК СИ ВАДЯТ ШИСТ И ГО ШИТКАТ.ИМА ХУБАВИ ТУРИСТИЧЕСКИ ДЕСТИНАЦИИ ЗА ТАКИВА БОЙЦИ КАТО ТЕБ..ВЪВ КУБА НО НЕ НА ВАРАДЕРО ,А НА ПО ХУБАВО МЕСТОСЪС ПЪЛЕН ОН ИНКЛУЗИВ И БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ И ТОВА Е ОЧАРОВАТЕЛНИЯ КУРОРТ ГУАНТАНАМО !

243

Анонимен

преди 9 години

Виж картата на Европейския съюз и наименованията на регионите-ти си в югоизточен регион.Наистина ли си мисли някой,че тук е Западът?Казвам ви ,че е от селена,не може човек да е толкова естествено *** като българин.Вземайте хранителни добавки,не се шегувам.

242

Маркс

преди 9 години

Това за шистовия газ тук няма да мине, ако и да сме останали една шепа народ ще се бием! А този дето разреши подобно престъпление може и да го опукаме, пфу!

241

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 341 - Не е нужно да се мрази или обича някого. Но да се лъже , че рф ИЗХРАНВАЛА И БЪЛГАРИЯ С ЖИТО- не, мерси- нищо общо не искам да имам с ненормалните хора, които го твърдят , нито пък България да е зависима в каквато и да е степен от ненормалните българофоби- руснаци.

240

Анонимен

преди 9 години

Пешо е прав,ще се продадем.Какво друго можем да направим?Ние сме българи.

239

кой си ти бе и какъв

преди 9 години

До Анонимен 341Целия Свят мрази Запада,а ние се скъсваме от слугинаж....-----А ти от кой свят си бе,от Азиатския ли ?Ти какво искаш да мразим себе си ли,защото и ние сме западен народ спрямо целия ти измислен свят.Съвсем сте изперкали,ние сме в Европа и това е ,ако не ти харесва премести се във света който мрази Запада!

238

Анонимен

преди 9 години

Целият свят мрази Запада,а ние българите се скъсваме от слугинаж.Русия си има своите проблеми и не я интересува България.Лично мен ме е яд,че руския газ стига до Турция по Син поток,а ние ще зависим от терористи.Този южен коридор минава през ада,то ще са терористични актове,международни конвои и всички хитринки ще си ги платим.Е ,турците могат да ни продават руски газ.

237

ПЕШО ШЕВРОНА

преди 9 години

До Тервел 337С ТИЯ СТАРИ ПАРТЕНКИ ЗА ВРЕДАТА ОТ ШИСТА НЕ ВЪРВИТЕВИЖДА МУ СЕ КРАЯ , КАКТО КАЗВАТ КИТАЙЦИТЕ ВСЯКАКРИЗА Е ВЪЗМОЖНОСТ Е СЕГА УКРАИНСКАТА КРИЗА И ОПАСНОСТТА ОТ СПИРАНЕ НА РУСКИЯ ГАЗ,ЩЕ НИ ДАДЕНОВАТА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ВАДИМ ШИСТОВ ГАЗ И У НАС !ЗАПОМНИ ГО ТОВА !