167

до 221

преди 9 години

ИЗГЛЕЖДАШ МИ ЩАСТЛИВ-ЗНАЧИ СИ НЕЩО ПОВРЕДЕН.АМЕРИКАНЦИТЕ И ЗАПАДНЯЦИТЕ ЗАТОВА РАЗШИРЯВАТ НАТО-ДА СА ПО-ДАЛИЧЕ ОТ РУСИЯ С БУФЕР БИВШИТЕ СОЦ.СТРАНИ.Т.Е. ДА ГО ОТНАСЯМЕ НИЕ КАТО СЕ СДЪРПАТ ЗА НЕЩО.ЗАЩО ДА НЕ ИМ ДАДАТ ОРЪЖИЕ-НАЛИ ТРЯБВА ДА ГО ПЛАСИРАТ И ПОСЛЕ ДА ПЕЧЕЛЯТ КАТО ПРОИЗВЕЖДАТ НОВО И ПО-МОДЕРНО.А НИЕ СИ МИСЛИМ,ЧЕ НИ ОБИЧОТ БЕЗКОРИСТНО.БУДАЛА

166

oценяване

преди 9 години

до петролец майкаПротиворечиш бе ***! Значи САЩ "разкъсват" арабския свят, за да цоца русия от петрола им..., ами в Украйна КЪДЕ СА АМЕРИКАНЦИТЕ, КЪДЕ Е ШЕВРОН??? НЯМА такива лъжи, като руските, ти на руската армия- "американци" ли им викаш?:))))))) боже колко *** човечец...

165

ИН

преди 9 години

Попитали радио Ереван с кого граничи русия,а то отговорило:С когото си поиска

164

Анонимен

преди 9 години

онзи ден си говорих с висш руски военен, който е на почивка у нас; при това човекът не летеше из облаците и беше доста обективен. закачам го и му викам - какво ще стане, ако започне война? а той най-спокойно каза: 'войната започна преди 3 години, виж ислямския свят, сирия, африка, ще дойде и тук. в момента всеки си гледа интереса, малките лаят, а големите гледат да държат конфликта по-далеко от територията си.' питам - а полша, прибалтика? и той вика - ааа, те отдавна са изгорели..

163

Наблюдаващ

преди 9 години

До oценяванеКолко "десетилетия" били руските ракети в Куба викаш?

162

АБВ

преди 9 години

До Анонимен220Не знам дали всички са ***, но да те попитам - а ти *** ли си? С кого според теб се бие украинската армия? С 90 - годишните ветерани от 2-та Световна Война ли? Или може би със селяните от източните части на Украйна които са се въоръжили с най - съвременните оръжия и които оръжия са ги намерили по таваните на къщите на дядовците си? Айде не прави хората на ***! За всеки *** е ясно, че украинската армия не се бие със събрани по улиците ***. Аман от русофили

161

ХуХ

преди 9 години

До до анонимен 202- Логично, но от Украйна трябва да се "вземат"-имоти /асоциирането задължава да се проведе реституция и цялата западна Укр. ще е в ръцете на поляци, австрийци, унгарци../,газо-преносна система, приватизация, полета за шистов газ и т.н.В Турция "капитализЪма" настъпи отдавна-всичко е на евреи/едър бизнес/ и останалото на САЩ/военни бази/, а народа трябва да бачка най-малко 10-12 ч. в денонощиуто и да почева два пъти през годината по няколко дена...

160

oценяване

преди 9 години

217 Реално ситуацията в Украйна е по- тежка от тази през 2008 г. защото дори "опълченците" са руски наемници- кадровици под различна форма, отделно е "помощта" на Путин към т. нар. донецка и лугански нар. республики след 22 август 2014 г.! До тази дата украинската армия мачкаше мародерите на Путин, като глина! Само луд русофил може да вярва (съмнявам се че вярват!), на московските лъжи, че "обрата" във войната бил ...дело на "възкръстналите" "опълченци". Тогава защо НАТО да не възкреси Украйна??

159

петролец майка :)

преди 9 години

руснаците подписаха договор за внос на петрол със сирия и асад стана лош. иранците, също изнасят за русия, но не за сащ, са лоши. откриха петрол в украйна и почнаха граждански войни. така беше и с кувейт, ирак, либия, мароко, египет, новата държава южен судан. като не ти дават петрол, правиш война, сменяш правителството и *** добива. ако дадеш американска концесия, си добър съюзник и 'демокрация'. между другото, руснаците също си затварят очите за диктатори, стига да внасят петрол оттам.:)

158

Анонимен

преди 9 години

О боже, Путин каза "ще говорим в Киев след 2 седмици", направо е невероятно какви глупости измислят...

157

oценяване

преди 9 години

212 Няма къде да ходят руснаците, да видят как им бе на Американците десетилетия именно под мушката на руски (повтарям руските) ракети в Куба! Съдбата е доста непостоянна нали другари руски ***? Сега НАТО ще бъде до вашите граници...на самата граница! Защото дори и без ЧАСТ от Донбас Украйна вече е част от Европа и НАТО! Днес Радата е премахнала митата върху вноса на въоръжение за украинската армия, а процедурата улеснена! Украйна ще получи натовско оръжие, каквото и да прави русия!

156

Анонимен

преди 9 години

Чета как се пеняват разни недоносчета,че Русия нямала ресурс да води война,че не знам си кво и що...Абее вие *** ли сте или бавно развиващи се.Руснаците винаги са имали,имат и ще имат неограничен ресурс да водят война.Путин е казал на *** Барозу,че ако в наистина се бият руски войски в украйна,до сега войната да е свършила.Нямаше да се занимават толкова дълго с аматьорската украинска армия.

155

обективно

преди 9 години

според мен на руснаците им дойде акъла, след като си поблъскаха главите в афганистан. същото не може да се каже за американските кратуни обаче. в момента единственото, което прави русия, е да държи американските бази на 300-400 км от границата си, заради това понашляпаха грузия и украйна. съмнява ме, че ще тръгнат да влизат в украйна, според мен идеята им е да контролират някаква буферна зона около границата си. за по-сериозен конфликт може да се говори ако настанят войски около щатите.

154

Пешо

преди 9 години

НАПРАВО ЛУД ЗА ВРЪЗВАНЕ! Добре поне,че това ще отвори очите на някои наивници на Запад,които доскоро виждаха в този маниак на тема власт и величие някакъв партньор! На такава арогантност трябва да се отговаря само с твърдост и неотстъпчивост! Къдде е сега Рейгън,за да им покаже как се процедира с "ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО!"

153

Наблюдаващ

преди 9 години

До oценяванеХайде стига спекулации с тази фраза. Пол Крейг Робъртс също го каза - ако Путин реши да срине всичките досегашни усилия на Русия за отстъпчива и непровокативна дипломация - ще го направи както с Южна Осетия и Грузия през 2008. И затова дори 2 седмици ща са много. Какво се правите на ощипани моми всички русофоби?

152

Анонимен

преди 9 години

Трябва да си много *** за да не разбереш посланието! Точно в това е ключа, че Русия НЕ ИСКА военен конфликт. Тези, които размахват оръжия и лъжи са от другата стран на границата! Порошенко и другите слуги на западните си господари, трябва да се изправят на съд за престъпление срещу народа си!

151

Ортодокс

преди 9 години

За русия лъжата е практика, а лицемерието- външна политика. Това са изпечени престъпници, обучавани по безбожния "закон" на кагебейството, без душа, съвест и достойнство! Европа и САЩ много грешат, ако смятат, че войната в Украйна ще свърши скоро, руската *** ще поробва тази страна систематично и все по- ожесточено, и ако Съюзниците не се намесят военно, скоро и в Галич ще "има рускоговорящо население" и в Полша, и в Чехия, и в Прибалтика! На змията (русия), трябва да строшим главата!

150

до анонимен 202

преди 9 години

Прочети .вечна война за вечен мир. на Гор Видал да разбереш що е американска демокрация и как се налага с оръжие искаш не искаш.По време на Карибската криза скочиха срещу Куба - НЕ МОЖЕМ ДА ДОПУСНЕМ ЯДРЕНА ОРЪЖИЕ ДО ГРАНИЦИТЕ НИ.А сега Путин трябва да ги допусне до прага-така ли мислиш.Бяха в дъното на Майдана-изредиха се да подкрепят протестиращите без да си гонят интереса ли.А къде бяха при протестите срещу Ердоган,а?.Американска демакрация

149

Registriran

преди 9 години

До Анонимен 206 И все пак това е напълно дипломатично "две седмици" ако е товен за 4до 6 часа в Киев, и до вечерта на границата, на СССР. е старата,де.

148

oценяване

преди 9 години

Нали "нямаше" така путинска фраза бе поганци руски? Сега "извадена от контекста"... и какво е искал да каже Путята? Пак руска мимикрия и шизофрения..едно казал, пък "искал друго". Тоя Путин като иска вода, сигурно му дават автомат да се гръмне!