48

иво

преди 13 години

Ей в такона държава искам да живея

47

Франкофон

преди 13 години

Французите са смел народ, претвориха слабостта си в сила и толерантността обориха с правни аргументи.

46

Анонимен

преди 13 години

французите са сериозна нация, обединиха се пред врага (***) и победихаа тука у нас държавата скоро ще изчезне,защото се е превърнала в развъдник на роми

45

Буркина Фасо

преди 13 години

Дълбок поклон пред французите! Дадоха ни пример как да се държим с нашите мюсулманско население- *** и турско.

44

До 38

преди 13 години

Валя, права си. Но *** не раждат деца с намерение да ги отглеждат старателно, да ги възпитат и да им дадат образование. *** у нас създават чавета, за да си набавят по този начин пари за ракия, цигари и, ако остане нещо - и за малко хляб. А ***, щом проходи, го пускат на улицата само да се грижи как да оцелее.

43

ас

преди 13 години

Ехххх край с Нинджите във Франция :Д

42

do 41

преди 13 години

ВИНАГИ МЕДАЛА ИМА ДВЕ СТРАНИЕ ЕДНАТА Е ДИСКРИМИНАЦИЯ И РАСИЗЪМ ЗА НАС А ЗА ФРАНЦУЗИТЕ ДЕМОКРАЦИЯ И НАРУШАВАНЕ НА ПРАВАТА НА ЖЕНИТЕ,ДВОЙНИЙТ СТАНДАРТ Е В ПЪНА СИЛА...

41

г0г

преди 13 години

Дано с прочитането на тази новина повече хора разберат, че в рамките на ЕС страните членки могат да си решават проблемите, а тук на нас ни пробутват друго.

40

citizen

преди 13 години

Да го направим в цяла Европа това!!!!!!!!!!

39

Анонимен

преди 13 години

Сега във Франция. По-късно и в останалите страни на Европейския съюз. Жалко за мюсюлманите.

38

Валя

преди 13 години

Така е - тези само се възползват от социалните помощи на страните, в които живеят. Точно като ***. Само че *** нямат грам мозък - с българските детски и социални няма как нормално да гледаш дете... което е много тъжно за децата.

37

Анонимен

преди 13 години

тея черните кат некви извънземни бе,само плашат хоратакато нищо да изкара некой калашник под бурката(килима)

36

Продълж. на 29

преди 13 години

Ако една и съща жена повече от три пъти си позволи да разиграва така полицията,да бъде екстрадирана от Франция и да върви където ще.Съзнавам,че това са си вътрешни работи на Франция,но давам мнение,защото мисля,че рано или късно,във връзка с подобни въпроси ще се въвеждат едни и същи правила за целия Европейски съюз.Ще дойде редът и на онези нещастници,които си въобразяват,че ще е вечна у нас тази мухльовска толерантност,заради която хрантутим готованци,а те започват да се размножават на 11г.

35

df

преди 13 години

БУРКИНА ФАСО *** НЕ МОЖАХА ДА СЕ ОПЪНАТА НА ЕВРЕЙСКИЯ МАСОН САРКОЗИ.И САРКОЗИ *** И *** И ТЕ ***.ОТ ЕДНО И СЪЩО ТЕСТО А СЕ МРАЗЯТ КАТО ИЗВЕРГИ...МУСАД КАТО ВИДЯТ НЯКОЙ ПО ЧЕРЕН ОТ ТЯХ И ПОЧВАТ ДА ГО СЛЕДЯТ...

34

MAPA

преди 13 години

Най важното е че ако жената не си покаже лицето ще и спрят всички социални помощи и детските,а те имат по 10 деца.ще ги принудят сами да си се приберат в арабия.В БГ трябва да се забранят ДПС,турските новини и фереджетата

33

Юберменш

преди 13 години

И с бурки, и без бурки, арабите и черните са ги превзели отдавна...

32

Анонимен

преди 13 години

БРАВО! Евала на французите. Само нащте още търпят *** на дпс!Да се приеме закон всички *** и турчеещи се в Анадола... Да си развиват исляма там. Тук е несъвместим с устройството на християнска България!

31

Петльо

преди 13 години

Еваларка на галите, това е парекселанс кръстоносен поход срещу арабелите.

30

Анонимен

преди 13 години

Лоша новина за братята муслумани.

29

Недомислено е

преди 13 години

В друг сайт прочетох, че полицаят има право да наложи глоба, но няма право да свали бурката на жената. Тогава какво се получава? Която може да си позволи да плаща глобата(например,ако е финансирана от някоя фондация на крайни ислямисти), такава жена ще си плати и ще продължи най-демонстративно да се разхожда с бурка ли?!Мисля,че глобата трябва да бъде съпроводена с арест на госпожата,отказваща да свали бурката.После да си плати и ескортирането до вкъщи с полицейска кола.