185

Гадател

преди 13 години

Сле птичия грип и свинския грип очаквайте тиквен грип...

184

ае

преди 13 години

много тъжно

183

ае

преди 13 години

мнооого тъжно

182

Анонимен

преди 13 години

то само химиотерапията да бешеа един байпас колко струва мислиша една трансплантация?тези неща 100 години да плащаш здравни вноски, не можеш ги изплати

181

Анонимен

преди 13 години

до 182Ти нали не си мислиш,че на всички ще им се падне химиотерапия?То която и здравна система в света да е няма да издържи всички да са болни от рак.Друг е въпроса защо са толкова високи цените и колко кияци се хранят по веригата докато терапията стигне до теб.

180

Друг анонимен

преди 13 години

А колко струва разходката на Дянковата кикимора до Китай?

179

Анонимен

преди 13 години

182-Явно смятате, че в БГ всички са на химиотерапия:)))))))))))))) Кой колкото може:)))))))

178

Анонимен

преди 13 години

Чета тука много *** изказват мнение, че те си плащали здравно и нямало що да доплащат.колко здравно плащате ? 8% налипри заплата 500лева това са 40 лева на месец /ако приемем че си плащате на цялата сума/а знаете ли колко струва един курс химиотерапия - 7000леваза 5 курса 35000 левахайде сега сметнете колко месеца трябва да работите и да плащате здравно, за да го изплатите

177

Електорат

преди 13 години

Защото на *** дължиш управлението на ГЕРБ.

176

Анонимен

преди 13 години

Абе като се знам какъв съм инженер и ме е страх да ида на доктор...:)

175

София

преди 13 години

Тая лелка бат'Бойко не я ли забърса на пътя?!? Я, да си я връща пак там! Да си ни го кажат направо - плащате си данък здраве(т.е. че още сте здрави). Ако се разболеете си плащате разноските, иначе как ще се грижим за първата си грижа - ***?

174

ае

преди 13 години

Анна-Мария Борисова спомена и нещо за социално слабите.на тях фонда ще доплаща лечението . А защо с моите 5 лв. да доплащам пак за ***?

173

Анонимен

преди 13 години

Истината е ,че сме на класи а не като преди равни.Така трябва да се направи ,че който е богат да плаща повече и здравно и глоби и актове и т.н. спрямо данъчната си декларация % и готово.Лесно е ама нали са все богати там горе и не са с по 350 лева заплата и не им се ще да си бръкнат в джоба.А така е най справедливо.Караш с превишена скорост - глоба % от данъчна декларация.Също и за здравно пак % но по големи вноски от тези на бедняка.Така е в белите държави.

172

Цербер

преди 13 години

Мартинчо със сигурност симпатизираш на ГЕРБ и ти личи. Осигуровките за август се плащат през септември и с тях НЗОК и НОИ се рзплащат през октомври. Изводът е , че отговорен е Монката Дянков.

171

Анонимен

преди 13 години

Ми то hrana za vsi4ki ще прочете Конституцията, но за да разбереш написаното трябва да има човек и други качества:)))))))))))))))))))))))))))))))))

170

ddt

преди 13 години

Za sujalenie durjavata leka poleka se razpada

169

Анонимен

преди 13 години

Кво ме интересува на кой симпатизираш бе ***!Тук става въпрос да се плаща 2 пъти и то за нищо.Не били виновни .А кой е виновен?Те незнаят изобщо какво да правят.

168

Контра - Атака

преди 13 години

"Според нея, когато има социалнослаб пациент, който не може да си плати, разходите ще се поемат от държавния фонд, ... "Айдеее пак ние ще плащаме лечението на ***. Разбрахте ли сега, интимната идея ?Сидереееее, продажник нещастен, що мълчиш бееее ?!!!!!!!!!!!!

167

Ай сиктир

преди 13 години

А бе,тия психично болни кадри на настоящето правителство докога ще се подиграват с хората.ПИСНА МИ от скапани политици,които на две магарета сламата не могат да разделят.Спрете да вземате пари от джоба ми под формата на всевъзможни данъци и осигуровки и да храните ония от малцинствата дето нямат и един ден трудов стаж.Дощога ще търпим тия некадърници да ни управляват?!?Не искам такъв крокодил (на снимката) да се разпорежда със парите ми!!!

166

Martin

преди 13 години

Не симпатизирам на нито една партия, защото никой не е магиьосника от оз.че да ни оправи за 1 годдина... Но факт е, че има логика....Определено не герб са тези, които са докарали прословутата здравна система до това състояние!Не зная дали се усеща как пресата изпъква негативните обстоятелства най-вече в заглавието..но май тоа е целта...да се изпъкне негативизмъат..предимствата са описани доста по кротко...