234

цитатник

преди 13 години

Някои си продават човешките органи за 300 евро, а ФР им подари безвъзмездно по 300 евро.

233

Romani

преди 13 години

Половината ми рода са женени за българи/ки, 1/4 от кваратала ходят с такива. Абе ще има българчета, ама с наполовина *** кръв :) .

232

Анонимен

преди 13 години

неискат ама си ги взеха :)

231

От 231 - лошо

преди 13 години

Имам два плюса , нула минус - за един час. Май се замислихме, че работата не е толкова елементарна. А проблема си стои и никокой няма алгоритъм за решението.

230

nylonic

преди 13 години

смотано племе сте българите, плюете пред мониторите, но реално им плащате на *** осигуровки, ток, вода, парно, социални и детски помощи и т.н.........явно сте мазохисти и обичате ***

229

Ашока

преди 13 години

Знам само едно, на запад малко сте ми конкуренция.

228

Анонимен

преди 13 години

Абе ***,защо вие манифестирахте пред френското посолство когато фр специалисти ви затвориха 3 и 4 блок на АЕЦ? Ами защото не сте излизали навън за да знаете че може и да манифестирате.Всичките сте манипулирани марионетки на партии и партийки.Браво на ******лите

227

11

преди 13 години

М****лите са живели във франция и са научили правата си,а вие стойте тук зад екрана и не спирайте да ги плюете,защото вие само това може да правите.Браво на ***,научете българите как се отстояват правата на човека в Европа

226

Анонимен

преди 13 години

Нищо ново под слънцето. Казано е - вари го, печи го - *** си остава. Което още повече ме смущава като човек - са расистите ! По голяма *** от расистите няма.

225

контра-атака

преди 13 години

Сидеров, ти подлъга 400 000 българи да гласуват за теб, с анти-*** реторикаВече нина година откакто си в парламента с още 20 депутата от АтакаДокога ще мълчиш по *** проблем ?Докога няма да предлагаш решение за *** напаст ?Докога ще подкрепяш ГЕРБ във всичко, мълчейки като -утка ?Вярно ли е че си купил имот на Лазурния бряг ?Докога бе ***, ще мълчиш ?

224

Константин

преди 13 години

Я да видим сегааа....колко от протестиращите могат да прочетът какво пише на лозунгите им,а да напишат друг....ами нито един.Такааа...кой поръча протеста???

223

Анонимен

преди 13 години

Господ е създал ***, за да разрушат света!

222

БАУ

преди 13 години

В *** безписмен език на интегриралите се *** им викат "даскане рома", което в превод означава РОБСКИ ***, значи *** смятат онези от тях, които работят, плащат данъци, плащат си тока и водата, образовани са и не се циганеят за РОБИ!!!!! Според *** ОБИКНОВЕНИЯТ БЪЛГАРИН Е ПОД ТЯХНО РОБСТВО, ЗАЩОТО ПЛАЩА ДАНАЦИ ,ОСИГУРОВКИ, ОТ КОИТО ТЕ СЕ ИЗДЪРЖАТ И СЕ РАЗВЪЖДАТ, А НАКРАЯ ЗА БЛАГОДАРНОСТ ОГРАБВАТ ИЛИ ТЕРОРИЗИРАТ МАЛЦИНАТА ДОСТИГНАЛИ ДО СТАРОСТ БЪЛГАРИ! КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ СА ПРАВИ

221

Фокус

преди 13 години

Едно време *** от гр. Петрич казваха: "Докато казармата е до *** махала, все бели *** ще раждаме" . Сега ги виждаме белите *** на снимката.

220

до 233

преди 13 години

Има кой да им краде парите на ***.Нали българите си купуват имоти в САЩ с парите отпускани от ЕС за ***!

219

рокамбол

преди 13 години

ДО СТОЯН винаги сте били роби не е от сега винаги щеси останете такива

218

еййй

преди 13 години

Приказки, приказки, приказки и все празни, а истината е че никой от властимащите дори и да иска няма да може да реши "ромския" проблем защото той не може да се реши по цивилизован начин!

217

Анонимен

преди 13 години

kolegi , nqma gi komentarite

216

Анонимен

преди 13 години

Хе-хе, сдружение "ДРОМ"... А сдружение "CD-ROM" няма ли?

215

Анонимен

преди 13 години

Прави сте, ***. Не би трябвало да ви дават пари, а да ви вземат.